Melike_sevgi Nurse2018 tüm belirtileri taşıyorum ama ne suyum geldi ne nişanım ikisinden biri gelse rahatlardık en azından yalancı sancı değil derdik 🥲
Melike_sevgi adatuna merdiven inip çıkın çok etki ediyor o bazen benimki dönüyor ben merdiven in çık yapıyorum düzeliyor tavsiye ederim
adatuna Melike_sevgi kanala inmede yardımcı oluyo mu peki? 28.haftadan beri baş aşağı zaten sadece kanala inmiyo :(
ladyax Melike_sevgi nexium kullanabilirsiniz doktora danışıp gaviscon artık fayda etmeyince nexiuma geçtim dünya varmış gerçekten ya
EbrKzlky Melike_sevgi Şuan yanarak yazıyorum çok fena çook 🥴🥴 soğuk süt içiyorum üstüne soda şimdi tekrar süt içicem 🙄🙄 alev çıkacak boğazımdan resmen 🥴
Melike_sevgi Esmagrr ayyy sizin durum daha vahim Allah yardımcınız olsun sağlıkla kolaylıkla doğurun inşallah 🤲🏻🥲
Esmagrr Melike_sevgi bekliyoruz normal doğum olması çok kötü yaa doktorlar milleti sezeryana alırken yok suyu az yok ters bilmem ne ben bekliyorum işte 9 ayım bitmek üzre
Melike_sevgi ladyax artık son demler dayanırım diye yada her an doğabilir diye hiç doktoruma söylemedim
0605_ 37+3 bu akşam mukus tıkacı gibi sarı akıntı geldi haberci bisey mi acaba tedirgin oldum bakalım gece nasıl geçecek
Melike_sevgi 0605_ nişan geldikten sonra çekeceğiniz sancılar gerçek sancılar bundan emin oluyorsunuz o yüzden süre tutun benim gelmediği için hep boş sancı çekiyorum😪🥴
baybarsmom Melike_sevgi umarım bende de öyle olur ilk muayenemi yapan doktorun hastası değilim diye yalap şap yaptı üstüne bide bana sen vajınusmus musun diye sordu ya 😂
Melike_sevgi baybarsmom gerçekten Allah her yerde iyi insana denk getirsin özellikle bu halimizle 😅 kötü olmuş sizinki
1225 Melike_sevgi 38+2 ilk oğlumda 34. Haftada yalancı sancılarım başlamıştı 40+1 de doğurmuştum bundan ne sancı var ne açılma kafayı yicem artık
Melike_sevgi 1225 YouTube da doğum videoları izlemekten canım çıktı 😂😂 artık kendi pozitif doğum hikayemi yazmak istiyorum (tabi inşallah pozitif olur😅😂)
bsrsvm 1225 korkulacak bir şey yok aslında bebek öyle hemen ulaşılacak yerde değil keşke olsa 😁 doktoruma sordum önerdi yap dedi hatta. Siz de sorun yapsın eşiniz ya da siz yapın perinedej ziyade her gün vajinaya yağ sürmek bile etki eder.
Melike_sevgi Esmagrr öyle cidden o bıkkınlık zaten belkide doğumu çekilir kılıyor yeter ki doğsun o yarım saat sancı çekerim diyorum vallahi
bsrsvm Melike_sevgi baş parmağını doğal bir yağa batırıyorsun, sonra saat yönünde U şeklinde hareket ettiriosun orayı esnetip yumuşatmak amaç. Açılmasını sağlamak. Netten bakabilirsiniz detaylı gösterimi ve anlatımı var.