Merhaba kızlar bugun itibariyle 38+1 yalanci sancılar oldu bu hafta 36 dan itibaren toplanip kasiliyodu ara ara karnim , gectigimiz sali gununden itibaren ise adet sancisi gibi gecmeyen bi sanci oldu, asagi bolgemde baski hissiniyse gecen haftadan beri hissetmeye baslamistim ,iste bu hafta o pts gecesiydi sabahı zor ettim hic dinmeyen bi alt bolgemde hasassiyet diyeyim ben de korktum ilk bebegim hastaneye gitmeli miyim diye ,ama dr dayanamayacagin sanci olursa gel dedi biz de persembe gittik o sabah yine sancim oldu kızlar nst dede daha evvel 2 kere girmistim gectigimiz haftalarda 0ile 23 arasi gormustum en fazla, 40-60 arasi sancin olunca sancin oluyomus demisti arkadas ,benim de son 5-6 dk 30 u gecti 41 50 bi baktim 62 sancim var demek ki ne olcak acaba dedim beni tutarlar mi acaba ,neyse ki dr um yine dayanamayacak sancin olmasi lazim sancin var ama yalanci dedi
Ki mantikli geldi aci olmasi gerekiyor diye dusundum simdi beklemedeyin bugun sancim olmadi hangi gun dogum olucak diye dun sabah ve bugun hep midem bulandi bir de nedenini bilmiyorum..