Sibel24 Offf 38+5 olduk. uygulamadan çıkamıyorum, surekli aklımda baska bisey düşünmüyorum ne zaman gelecek diye. Sanci yok bi belirti yok bekliyorum öylece son günler daha da zormuş…
Hilalllle Sibel24 bende 38+5im sancım var ama asla düzenli sancıya dönmüyor aralıklı oluyor stres oluyorum artık sancımı değilmi takip etmekten
Melike_sevgi Sibel24 gerçekten de son günler daha zormuş sabırsızlık hat safhada bıkkınlıkta oluyor tabi😬😬
Hhbnhbnjvv 37+3 doktorum bu haftadaa bile dogursan korkulacak bisey yok dedi. Artık dogurmak istiyorum…🥴😐 sancılarım var bebek kanala iniyor hiss ediyorum hareketleride canımı acıtıyor. Ama ona kavustugum anı hayal ediyorum🥰🤲🏻
bsrsvm Hhbnhbnjvv benimde aklımda tek bir şey var onu kucağıma aldığımı hayal ediyorum. Hep olumlama yapıyorum kötü şeyler düşünmüyorum. Hamileliğimi ozlicem galiba bir yandan da 🥹
Melike_sevgi Hhbnhbnjvv sağlıkla gelsin inşallah hepimizin pozitif doğum hikayeleri olur Ya gerçekten son haftalar hiç geçmiyor😪
Hhbnhbnjvv bsrsvm Evet esim yurt disinda calısıyor hem ogluma hem ona kavusmak icin gun sayıyorum hayal ediyorum ilk bebegimiz heyecanla bekliyoruz🤭♥️ oglumla babasının ilk gorusunu saglıkla gormek nasib olsun insallah🥰🤲🏻 bende simdiden ozluyorum kraliyet zamanları hamilelik😁😁😁
Mavij bsrsvm evet öneriyorlar bizde başından beri aynı düzen devam ettikde bikaç gündür ağrılarım arttı bide su mu sızıyor emin olamadığım için uzak duruyorum pazartesi kontrolde sorun çıkmazsa devam edicem korunmasız
baybarsmom Melike_sevgi alttan muayene için taktik verin lütfennnn ben cok korkuyorum baska bi doktor baktı 2 hafta önce çok korkuttu ve acıttı kendi doktorum bakacak onumuzdeki hafta nasıl gevseyebilirim
Melike_sevgi baybarsmom bugün muayene oldum jel sürüp öyle baktı ebe ve gerçekten hiç acımadı bide şey dedi rahatla sakin ol bende öyle yaptım kasmadım kendimi
Nurse2018 Melike_sevgi 38+5 bugün aşırı karın ağrısı bel ağrısı ve ara ara kasıkta batma ve mide bulantım var ne zaman doğar acaba
Melike_sevgi Nurse2018 tüm belirtileri taşıyorum ama ne suyum geldi ne nişanım ikisinden biri gelse rahatlardık en azından yalancı sancı değil derdik 🥲
Melike_sevgi adatuna merdiven inip çıkın çok etki ediyor o bazen benimki dönüyor ben merdiven in çık yapıyorum düzeliyor tavsiye ederim
JaleTogrul bsrsvm bizde 00.00 itibari ile 38+5 olucaz .. tik yok🥲 ilk bebegimde sancim gelmedi suyum geldi tam bugun hemde 38+4te 😅 simdi ikinci ogluma hamileyim, bakalim sanirim bunda da suni alacagim ya😬
EbrKzlky Melike_sevgi 38+0 olduk hiç bir belirti yok, artık sağlıkla doğurup kucağıma almak istiyorum. 3 gündür mide yanması beni mafetttiiii 🥹🥹
Melike_sevgi Mavij bana tavsiye etti korunmasız ilişki doğumu da kolaylaştırıyormuş. Bende de o ıslaklık vardı doktorum o su değil dedi akıntıymış
Melike_sevgi Matmazelbebi Allah doğumdan sonrasına mı hazırlıyor artık niye bilmiyorum belki de heyecandan uyuyamıyorum hiç.. sizin niye ağrı falan mı yoksa öylesine mi
Matmazelbebi Melike_sevgi Öylesine Uykusuzluk geve yarısı uyanıyorum sabaha doğru uyuyorum çorba gibi
bsrsvm Melike_sevgi baş parmağını doğal bir yağa batırıyorsun, sonra saat yönünde U şeklinde hareket ettiriosun orayı esnetip yumuşatmak amaç. Açılmasını sağlamak. Netten bakabilirsiniz detaylı gösterimi ve anlatımı var.
Melike_sevgi Esmagrr ayyy sizin durum daha vahim Allah yardımcınız olsun sağlıkla kolaylıkla doğurun inşallah 🤲🏻🥲
baybarsmom Melike_sevgi umarım bende de öyle olur ilk muayenemi yapan doktorun hastası değilim diye yalap şap yaptı üstüne bide bana sen vajınusmus musun diye sordu ya 😂