_Hcr7 yaaa çok sevindim sancı vs nasıl acaba ?
Kızlar normal doğum yaptım merak etikleriniz 🙃
Gizem_cetinbas ayy öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyütmek nasip olsun🥰
38+2 deyiz oğluşumla gelişimi önde şuan 4 kg doktorum bebek doğum pozisyonunda her an olabilir dedi. bir haftadan beri sancılarım vardı ama çok düzensizdi bu hafta iki defa kontrole gittim ilk gittiğimde sancım çok ileri düzeyde değildi bu nedenle nst de de bişey çıkmayınca eve geldik. Bugün tekrardan gittim ama bugün gittiğimde sancım olmamasına rağmen nst de sancı çıktı doktor çatı muayenesi istedi. Açıklığım yok ama açıklığıma bakmadan evvel ağrılarım vardı ebe açıklığa da baktıktan sonra çok tuhaf sancılar olmaya başladı. Hiç daha öncekiler gibi değil sanki bıçak saplıyorlar rahmime on onbeş saniye sonra geçiyor hastaneden geldiğimden beri iki defa bu oldu şuan da da ağrılarım var vajinal batma bel ağrısı ama ümitlenmek istemiyorum. Doğum yakın mı sizce 🙄🙄🙄🙄
- Düzenlendi
Denizinci 0 açılma 0 sancıyla gittim çocuğun kilosu 38.haftada 3800 kiloydu, 39+6 da gel dedi gittim suni sancı verdiler Sabah 8 de,açılmam 3 oldu çocuk çok yukardaydi inmedi aşağı 5.30 da sancılana sancılana sezeryana gittim .Çocuk 3100 kilo doğdu ben bu kadar düşük olduğunu bilseydim 41-42 haftayı beklerdim kendi sancımin gelmesi için belki de normal yapabilirdim o zmn
Tubabebe arada epey fark varmış gerçekten . Yanlış ölçülmüş. Hayırlısı buymuş demek , önemli olan ikinizin de iyi olması. İlki normal olunca insan ikincisinin de normal olmasını istiyor. Ben sizi anlıyorum . Benim durumum da bıçak sırtı zorunlu sezaryen de olabilir normal de . Bakalım hakkımızda hayırlısı ☺️🤲
Gizem_cetinbas Benimde ikinci gebeligim son 99 🌸 Gözünüz aydın sağlıkli bir şekilde büyütün , peki ilkine nazaran daha mi kolay oldu öyle derler genellikle🌸
Gizem_cetinbas dikişleriniz ne durumda sizi zorluyor mu acıyor mu wcye çıktığınızda zorlanıyormusunuz oturup kalkarken vs
Gizem_cetinbas kesiniz var mı varsa zor mu sonrası atılırken hissediyor musunuz
@"_Hcr7 bencede yalan bende zayıfım normal doğuramazsın gibi geliyor sen diyorlar ama ben inanmıyorum benim akrabam bendende zayıf ve kısa boyluydu normal doğum yaptı . Sadece moral bozuyorlar
mombarbie_ ilk dogumumda iki saat ufak sancılar çekmiştim gayet normaldi hastaneye gidince hızlansin diye suni vermişlerdi toplamda 4 saatte doğurdum çok şükür yani normal sancı dayanilmicak gibi değil, öbürü de tamamen suniyle olmuştu erken alındığı için. İkisinde de sancidan sonra doğum anı çok çabuk olmuştu çok şükür hiç kendinizi korkutmayin. Zayiflikla doğumun asla alakası yok. Kan vitamin vs onlara dikkat edin yeter
Melike_babyyahya aynen öyle küçümsemeye yer aradiklari için halbuki sorsan kilo vermek istiyo hepsi 😂
birgaripana_ ne güzel yav
Eylulum25 suniyle acilmam oldu bi 4-5 cm sonra epidural aldim tabi 😁 epiduralle normal dogum yaptim
Gizem_cetinbas bend e ilkinde normal yaptım 3 saat sancı cekip 2.ıkınmada dogum yaptım. Çok şükür ilke göre güzeldi. Bebeğim 3700 55 cm ve ilk dogum oldugu için kesi atılmıştı 5 7 dikiş falan vardı.
Şimdi 2.ye hamileyim.
Sizce ilkine göre daha kolay mı olur yoksa farklı mı oluyor? Bunda yolda giderken dogururum falan diye düşünüyorum 😝🤣
KIZZZZ KİMSEYE CEVAP VERMEMİŞSİN 🤭😇
Gizem_cetinbas yaa ne zaman yaptııın senle aynıydı günümüzzz demek doğurdun hee
Hanife_ornek evin içinde ördek yürüyüşü yapın 😂komik bir görüntü ama işe yarıyor 😂yere çömelerek yerleri silin çubuk tarçını kaynatıp rengi dönene kadar onu için diğer herşeyi de yapmışsınız zaten sağlıklı doğumunuz olsun
Eylulum25 bende suni sancı aldım ama sadece 30 dakika falan çünkü açılmam 6 cm’di ama sancım yoktu o yüzden takıldı bir saat içindede doğumum gerçekleşti 😊
ressamanne_ hayır bence öyle değil allah sabrını bi şekilde veriyor dayanılmaz değildi benim için tabiki herkesin acı eşiği bir değil ama ben çok kolay atlattım evden açılmayla gittim çünkü 12.50 de yatışım yapıldı 13.50 de oğlum doğdu 😊
canparelerim_ çok kolay oldu ben Bile nolduğunu anlayamadım gerçekten doktorlar o kadar haklıymış ki ikinci ilkine göre hemen gelir bekleme demişti bana inat ettim bekledim hatta gittim ailemle kahvaltı falan yaptım sonra hastaneye gittim apar topar doğuma alındım açılmam 6cm olmuştu ama sancım yoktu suni sancıyla tam 1 saat içinde doğumum oldu 😅