Melike_babyyahya aynen öyle küçümsemeye yer aradiklari için halbuki sorsan kilo vermek istiyo hepsi 😂
Kızlar normal doğum yaptım merak etikleriniz 🙃
birgaripana_ ne güzel yav
Eylulum25 suniyle acilmam oldu bi 4-5 cm sonra epidural aldim tabi 😁 epiduralle normal dogum yaptim
Gizem_cetinbas bend e ilkinde normal yaptım 3 saat sancı cekip 2.ıkınmada dogum yaptım. Çok şükür ilke göre güzeldi. Bebeğim 3700 55 cm ve ilk dogum oldugu için kesi atılmıştı 5 7 dikiş falan vardı.
Şimdi 2.ye hamileyim.
Sizce ilkine göre daha kolay mı olur yoksa farklı mı oluyor? Bunda yolda giderken dogururum falan diye düşünüyorum 😝🤣
KIZZZZ KİMSEYE CEVAP VERMEMİŞSİN 🤭😇
Gizem_cetinbas yaa ne zaman yaptııın senle aynıydı günümüzzz demek doğurdun hee
Hanife_ornek evin içinde ördek yürüyüşü yapın 😂komik bir görüntü ama işe yarıyor 😂yere çömelerek yerleri silin çubuk tarçını kaynatıp rengi dönene kadar onu için diğer herşeyi de yapmışsınız zaten sağlıklı doğumunuz olsun
Eylulum25 bende suni sancı aldım ama sadece 30 dakika falan çünkü açılmam 6 cm’di ama sancım yoktu o yüzden takıldı bir saat içindede doğumum gerçekleşti 😊
ressamanne_ hayır bence öyle değil allah sabrını bi şekilde veriyor dayanılmaz değildi benim için tabiki herkesin acı eşiği bir değil ama ben çok kolay atlattım evden açılmayla gittim çünkü 12.50 de yatışım yapıldı 13.50 de oğlum doğdu 😊
canparelerim_ çok kolay oldu ben Bile nolduğunu anlayamadım gerçekten doktorlar o kadar haklıymış ki ikinci ilkine göre hemen gelir bekleme demişti bana inat ettim bekledim hatta gittim ailemle kahvaltı falan yaptım sonra hastaneye gittim apar topar doğuma alındım açılmam 6cm olmuştu ama sancım yoktu suni sancıyla tam 1 saat içinde doğumum oldu 😅
Hanife_ornek ben 38+3 haftalıkken doğum yaptım tek yaptığım bol bol yürüyüş ve merdiven inip çıkmaktı başka hiç bişey yapmadım 😅
ozlem123tksz ben araştırma hastanesinde doğum yaptım 38+3 haftalıkken
Guldenn gerçekten bana göre çok kolaydı ben çok korkuyodm ilkinde bişey anlamamıştım ama başıma gelecekleri bilmek beni çok korkutuyordu ama o kadar hızlı bi doğum oldu ki inanın ben bile hala anlayamadım 😅
OzlemC tam 1 saat sürdü doğumum sancım olmadığı için 8 damla suni sancı verildi dikişim yok çok şükür ama ilk doğumdan aklımda kalan hiç acımıyor plesante çıkarılırkende en ufak bi acı ağrı hissetmedim zaten o sıra gözüm hep oğlumdaydı 😊 temizlik konusundada gazlı bezle bi temizleyip bıraktılar tabi ben süreci devlet hastanesinde yaşadım ona göre anlatıyorum sonra üstümü giydirdiler bebeğimle odama aldılar 😊
Gizem_cetinbas sağlıkla büyütün inşallah 🌸 benim de 2.doğumum olacak şimdilik normal gibi duruyor hangi araştırma hastanesinde yaptınız
Gizem_cetinbas maşallah ne güzel🧿 keşke sunide almasaydınız çünkü almadan 6cm açılmış zaten ne güzel, devamıda gelirdi sanki ama böyle nasip olcakmış demek ki. Sağlıkla büyütün güzel yavrunuzu🙏🥰 bende ilk doğumumda baktılar 3cm açılma ve düzenli sancılarım vardı, 41.haftada kendi sancımla 6saatte doğum yapmıştım. Şimdi 2.bebeğime hamileyim 24haftalık olduk bakalım bu doğumum nasıl olcak merak ediyorum. İnşallah hem 41i beklemeyiz hemde dediğiniz gibi daha kolay bi doğum geçiririm bende umarım hayırlısıyla tabi öncelikle🙏 ama internette bi uzmandan okumuştum genelde ilk doğum daha kolay olur diyordu. Vücut ilk defa karşılaştığı bişey oldugu için bünyesinden atmak için kasılmalara yardım eder diyordu. 2.doğumda vücut daha önce doğumu deneyimlediği ve tanıdığı için yardımcı olmaz, bütün iş kişiye düşer doğurmak için, vücudu kişi yönlendirir ve bu daha zor olur diyordu doktor. Gerçi kişiden kişiye göre de farkediyordur ama bakalım heycanla ve merakla bekliyorum hayırlısı olsun sağlıkla güzellikle alalım hepimiz yavrularımızı kucaklarımıza inşallah en güzel zamanda en güzel şekilde🤲❤️🌸
Gizem_cetinbas inşallah benimde öyle olur bende tedirginim biraz
hayallerbedava Bolu’da yaptım ben İzzet Baysal eğitim ve araştırma hastanesi 😊