Zynpchngr Edebiyacianne bizde Ahu koyacagiz nasipse ama kimse beğenmiyor.siz nasıl tepki alıyorsunuz Ahu için ☺️
Edebiyacianne Zynpchngr Benim de çevremdekiler pek beğenmiyor valla ne yalan söyleyeyim ama kendi içime çok sindi, cok zarif geliyor o yüzden cevredekilere kulaklarimi kapattım 🤭
Zynpchngr Edebiyacianne valla bende öyle yapacağım😀Ahu çok feminem bir isim bence. Sağlıkla gelsinler insallah 🤗
Edebiyacianne Zynpchngr dimi bana da çok özgüvenli bir isim gibi geliyor. Tınısı da öyle gerçekten inşallah sağlıkla gelsinler sıkıntısız atlatalim 🤗🌺❤️
Sleppy Birikrabirsusam benimde bir kızım var 4 buçuk yaşında ismi Âmine öykü şuan hamileyim 12 haftalık çok isim bakmadm ama alin ve Mihrimah ve defne isimleri çok hoşuma gidiyor
Minikperi Yarimayse oğlum olacağını söylemişlerdi dün kıza döndü. Oğlum olsa Kutluhan koyacaktık şimdi gördüm Balahun çok güzel bir isim anlamı da çok güzel kızım olursa koyacağız 😍☺️💕
buketpoyraz LeylaEla evet eğer ailede Leyla olmasaydı Leyla ismini direkt koyardık 😂 isminizi görünce söylemek istedim tabi yani cinsiyetimiz kız olursa 😂
Nslhn_dyg Birikrabirsusam Bnde Alara Serra ismini koymak istiyorum kızıma Alara isminde çevremde bi kaç kişi var enerjisini seviyorum ama Serra isminde kimseyi tanımadım enerjisini bilmiyorum
Kusumoldu Ssmnz biriyle tanışmıştım bebeğinin adı Nil mihra ydı. Bence çok da uymuş. Birisini birden kullanabilirsiniz
Ssmnz Kusumoldu Teşekkür ederim düşünmüyor değilim fakat biraz uyumsuz bulanlar oldu bende kararsiz kaldim🥲🥲
Amigurumi Duru ismini çok beğeniyorum. Değmeyi de çok beğeniyorum ama son 1 yıldır çok fazla kişi defne koyuyor tanıdığım.