Newmom03 Birikrabirsusam bende bugün kızım olacağını öğrendim 🎉🎉 aylin koymak istiyorum ama babası gökçe istiyor sizce ?
Goktugceg Bizde 23 haftalığız. Sağlıkla gelsinler inşallah ❤️ Oğlumun adı Göktuğ Mustafa kızımızın adı da nasipse Gökçe Lydia(Lidya) olacak. ❤️ (yurtdışında yaşadığımız için Lydia normal okunuşu Lidya)
bihterziyagil_ Birikrabirsusam rica ederim canım anlamında güzler cennetteki güzel gözlü kız demek ☺️💜
Kizcelerimmmmm bihterziyagil_ evet aynı zamanda Rahmân suresinin 48. Ayeti 1 yaşındaki kızımın adı da efnan🥰
Edaa3595 Birikrabirsusam kızımın adı Gül Yade biz eşimle çok severek koyduk bu ismi kızımıza 💕 size önereceğim beğendiğim diğer isimler de Nil Duru Doğa Sena Göknil Gökçe Gülce bunlarda Fikir olsun sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi 💕
canparelerim_ Birikrabirsusam hayırlı olsun sağlıkla doğsun güzel yavru🙏🌸 benimde bir kızım olcak inşallah🥰 24haftalık hamileyim bende. İsmini Beril koycam🌸 ta ilk hamileliğimde bu ismi duyup sevmiştim ama oğlum oldu nasip olmamıştı şimdi olcak inşallah🥰🙏