Dilara72 Birikrabirsusam bende hayırlısıyla 20 gün sonra kızımı kucağıma alacam ismini Larissa olarak karar verdik 🥰 eğer yabancı isim düşünürsen Liya Luna Vanessa Önerebilirim
zehruss Birikrabirsusam Rabbim kısmet ederse kızımın adı Minel Hafsa olacak üç oğlum var çocuk düşünmüyordum bir anda internette gördüm ve içimi titretti bu isim sonrasida bebeğimi öğrendim inşallah hayırlı olsun
Meringo 29 haftalık kızım Melisa düşünüyoruz naifliğine bayıldığım hem çok değişik olmayan hem de çok yaygın eski olmayan bir isim diye düşünüyorum 🧚🏻♀️
Almilamihra Birikrabirsusam Kızımızın adı Mehlika ♥️ 2. Kızımız için Düşündüğümüz isimlerin listesi; Elzem Mihra Ecmel Vera Almila Zeynep Dua Efnan Mihrimah Miray Aden Meva Lina Hafsa İlim Bunların çoğu hem çok kullanılmayan hem anlamı güzel olan isimler. Sağlıcakla gelsinler bütün kuzucuklar inşallah
Edebiyacianne Zynpchngr dimi bana da çok özgüvenli bir isim gibi geliyor. Tınısı da öyle gerçekten inşallah sağlıkla gelsinler sıkıntısız atlatalim 🤗🌺❤️
Almilamihra zeyshnn ismini taşıyor birde kızım. Tanıdığım 3 mehlika var üçüde birbirinden naif,kibar,zeki Kızlar. Anlamıda; Ay yüzlü güzel kadın demek. Çok adını duyan anlamını sormuş ve çok beğenmiştir.
Babyakca2891 Birikrabirsusam bizde 31+1iz akça koyucaz allah nasip ederse ama yanına işim bakıyoruz hem ismi kısa hem soyismi 2.isim şart oldu 😊