Yazmelegi_ Genelden memnun kaldınız mı peki? 🌸 Benim ilki spinalde zor geçti şimdi ikinciyi bekliyorum nasipse acaba genel mi olsam dedim entübe olayı biraz korkutuyor🫠

Blackkcat Olunca da oluyormuş demek desenize 😅 Sağlıkla büyütün inşallah 💖

Elt60 Teşekkürler sağlıkla büyütün inşallah 🥰🥰🌸

gamzee07 Kııız sana niye öyle yapmışlar baksana diğer annelerimiz girebilmişler 😁 Neyse sağlıkla kavuşmuşsun ya önemli olan o 😍

Nurr_22_22 Ya benim ilk bebeğimde şansımıza geceden sancı başladı sabaha kadar beklentiler zaten de şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum nasipse az kaldı bakalım zamanlaması nasıl olacak Allah yardım etsin inşallah 🙏🥰

@Acoso valla ne bileyim 😂😂 açlıktan ölmüştüm ikici gebelik şimdi bi su içme le beklettiler barı yemek yeseydim dedim😂😂

Acoso ben memnun kaldım uyudum uyandım bitmişti hersey de çok iyi geçti entube neden korkutuyor

Acoso ben yaptım çok güzel karnımı doyurdum hatta pizza yemiştim ve çok yemiştim üstüne bebek hareket etmiyor diye dr gittik acil sezaryen aldılar bebeğin kalp atışı zayıf diye hiçde bişey olmadı aksine çok güzel bi doğum olmuştu

Acoso oluyor ben kahvaltımı yaptım en son çayımı içmek için eğildim suyum geldi apar topar gittik 3-4 saat sonra spinal sezaryen oldum ama sonuna doğru kustum tok olduğumdan mi bilemedim anestezi belki çünkü çocuk kusman gelirse şöyle deyip duruyodu

Acoso bende oldum 45 gün önce kontrole diye gittim acil sezeryana alındım

Yazmelegi_ Uyandıktan sonra entübeden kaynaklı boğazda yanma ve kusma şikayetleri olabiliyormuş bir de genelde birden karnında acı ile uyanıyormuşsun diye okudum kimisinde. Demek sizde böyle komplikasyonlar olmamış 🤍

angel4545 Aç olanda kusuyor ya anestezi tepkimesi sanırım. Sağlıkla büyütün inşallah 🤗