NewMom___ @Mlsfcr 117 gün kalmış bu uygulamaya göre doktorumun söylemesine de daha var diye biliyorum 🥺
Gulsah17gg Son 42 zaman geçmiyor midem beni aşırı zorladı başından beri bulantılar hazımsızlık hayırlısıyla kuçağıma alsaydım bu mide sıkıntılarım bitseydi bir oh çekseydim😂
hande777 KE_A benim de ilk bebişim💕 ağrı henüz yok bende. Yorulduğumda batma hissediyorum sadece. Çok midem yanıyor ve geceleri asla uyuyamıyorum 🥲
KE_A hande777 benimde midem yanıyor yaa, saçlı olur derler büyüklerimizi nedense hiç öyle olacağını düşünmüyorum, tamamen yediklerimizden ve bebislerimizin duruşlarından kaynaklı bence 🤭
Kizcelerimmmmm Mlsfcr uygulamaya göre son 1 ama bana göre daha 1 hafta var 😊5. Hamileligim 4 kızım var hepsini normal doğurdum nasip olur da bı sıkıntı çıkmazsa bunu da normal doğurmak istiyorum bu arada hepsi suni sancı ile oldu bakalım bunun sancısı cikacakmi 😊
Eda2735 momness canım ne adet sancısı gibi sanki böyle karıncalanıyor gibi kasıkların bebek sertleşiyor ve aynı anda aşşagıya baskı oluyor,bende daha önce yaşamadım kasılma ama ben kasılma diye adlandırdım bu tarz ağrıyı diyeyim.