Eda2735 momness canım ne adet sancısı gibi sanki böyle karıncalanıyor gibi kasıkların bebek sertleşiyor ve aynı anda aşşagıya baskı oluyor,bende daha önce yaşamadım kasılma ama ben kasılma diye adlandırdım bu tarz ağrıyı diyeyim.
Zozan_21duva Melek1377 Meryemm Melike_K aynıyız ablacım son 11 ilk gebeliğim ve çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun 🤲
_7044_ Kızlar merhaba, bende hemoroid var daha önce ameliyatta oldum normal doğum la basur un artma ihtimali var mı ?
12345- KE_A ikinci bebeğim inşallah Ağrı adına hiç birşey kalmadı bebek kanala girmedi hala 19 günüm kaldı ve ssvd denemek istiyordum umudum azalıyor gittikçe 🤦🏻♀️
KE_A hande777 benimde midem yanıyor yaa, saçlı olur derler büyüklerimizi nedense hiç öyle olacağını düşünmüyorum, tamamen yediklerimizden ve bebislerimizin duruşlarından kaynaklı bence 🤭
biradethamis gudmorningbeya ben bugün sordum doktora normal dedi ve de hep ters gelişti bizimki artık dönmüş muhtemelen onun ağrılarıydı hissettiklerim. Ve de nst ye başladı bugün :) bir sıkıntı yok çok şükür bizde🙏🏼
gudmorningbeya biradethamis sizin adınıza çok sevindim bende bugün daha iyiyim sanırım kabızlık da çok sancı yapıyor çünkü dün adım atamıyordum