Edanil adınıza üzüldüm fakat hiç kimse çocuğunun katili olmamalı. Aldır sonra hazır olduğunda yap demek akıl işi değil.

poyrazin_annesi28 onu başta dusuneceklerdi haklısınız ilk çocuktan sonra benimde eşim istemedi 4 5 yaşına gelsin dedi korunduk oda korundu istemiyorsan korunacaksin ikna olabiliyorsa amenna değilse daha büyük günah emin olun

4 gün sonra

Gizemeren09 cok uzuldum adınıza.ama soyle diyeyim o istedi diye aldırmak zorunda misiniz? Bebek onun kadar sizinde bebeginiz ve siz tasiyorsunuz ve istiyorsunuzda zaten, bebegi istemiyorsa yolu gösterin kendisine iste o zaman sizide mi istemiyor ortaya cikar, bebek istemiyorsa başından onlemini alsaymis madem

Edanil doğru mu okudum ben? Ha canını sıkar bosarsin kocayi ama bebek icin erken dedi diye bosanilmaz mi??? Yok artik ya bebek icin erken dedi diye değil bebeğini kendi bebegini karısından birlikde canina kiymayi istedigi için bal gibide bosanilir, can sıkmakdan cok daha vahim bu durum, Rabbim bosunami vermiş o evladi o rahme ? Böyle vcdan muhakemesine yenik düşüp dusmemek de bir imtihan Allah’ım gostermesin , 3.dogumumu yaptim 24 gun oldu, ve ben bir ay test yapmaya korktum ya agladim ya hamileysem diye çünkü beklemiyorduk ama rabbim nasip etti ne haddimize istememek, simdi evimizin sifasi oldu resmen, evliligimizin de hayatimizin da yepyeni bir evresi basladi sanki çünkü onu Rabbim gonderdi , Allah in verdigi canı almak babasida olsa anasida olsa kimseye düşmez onalr bize emanet sadece

Gizemeren09 aaa adama bak? Erkense korunsaymış? Yaparken iyi bakmaya gelince tutuşuyorlar ama dimi?

Gizemlibirisi007 duygusallık mi ? Inançsızsınız galiba
      Kocasının sözü Allah’ın sözünden daha mı büyük ?
      Saçmalamışsınız lütfen sizin gibiler güzelim müslümanlara yorum falan yapmasın
      Cahilin tanımını tekrardan okuyun lütfen ama kâfir kitaplarinda değil Allah’ın kitabında, çünkü anlattıklarınız ile sizden cahili yok şu an.
      Ayrıca kadın çocuğu istiyor !! Gerici kafamısınız aslında sözlerinizle pek de “gerici” diye adlandırılan tayfaya da benzemiyorsunuz. Neden kadının istediği değil de erkeğin istediği oluyor ?!!
      Çocuğunuz varmı sizin ? Çocuk büyütmek Zor diye öldürsenize çocuğunuzu. Şu cümle kadar abes bir cumle yok değil mi. Karninizda atan kalpten ne farkı var ? Hiç bir farkı yok.
      Karşınızda yaşayan çocuğunuzu öldürmek kolaysa size, gidin karnınızdaki yaşayan çocuğu da aynı rahatlikla öldürün.

Miracles777 evet doğru okudun insan bosanir tabi ama çocuk douracam diye olmaz Allah izin verirse 2. yi bekliyoruz çok şükür karı koca istiyoruz hiç endişem yok çünkü biz mutluyken mutlu olur cocuk kocayı bosayip cocuk dogurunca o çocuğun günahına girmis olmayacak mı anası olmayanın babası olmaz derler istemeyen adam sonra o çocuğa babalık ta yapmaz yazık değil mi o çocuğa ana babayla mutlu büyümek onun hakkı değil mi
      Ben her veli toplantısında strese girerdim babama beddua ederdim ben üniversite bitti yüksek lisans yaparken babamla samimi olduk hiç bir anlamı yoktu isteme merasimi bile ağzımdan burnumdan geldi hayatın her noktasında hissediyorsun o eksikliği
      Sen haklısın senin dediğin temenni ama olmuyorsa zorlamanın anlamı yok

Edanil inandigimiz seyler farkli belli ki. Hem Allah in bildiğinden otesi olmadigina inaniyorum veriyorsa vardie bir bildiği tıpkı cok mutlu mesut bir kari kocanın bebeğinin ölebilecegini kaderine yazdigi gibi, bir babanin kalbi atan bir bebeği öldürmesine annesinin mani olacağını ve bu hayata bi sekilde yinede gelmesi gerektigini yazdığı gibi, benim bilgim ogrendigime göre anne baba secmez bebegini, bebek secer anne babayi o anne babanın cocugu olmayi, hepimzin bir sozlesmesi var bu dunyaya gelirken imzaladigimiz ve biz seciyoruz secerek geliyorzz burda tekamulumuzu yasayip soz verdiğimiz hayati yaşamak icin, hicbirimiz elbette hatirlamiyoruz ruhlar aleminde hangi sozlesmeyle neyin imtihanıni imzaladigimizi ama kimse bebeginin tekamulune karışma hakkina sahip degil, anne babasi olarak bizleri secse dahi o yasayip yasamayacagini Allah ile arasinda olan sozlesmeye gore karar veriyor,burda asil soru şu o sonuca senin bebegi aldirman mi sebep oluyor yoksa Allah’ın yazdigi baska bir ilahi netice mi? O yüzden sebep olan değil bu imtihani basariyla veren olmak önemli bence

Gizemlibirisi007 bilinçsiz bir gebelik çaginda asla değiliz adam istemiyor muş oylemi hadi ya aldirsin yani sen ne guzel bir insansin ne kadar zekisin kendinizi mi kandiriyorsunuz yoksa bilginiz mi yok millattan önce yaşamıyorusuz bilgisi olmayip bilincsiz yada kimse bukadar kendini kaptirip istemeden gebe birakma olasiligi cok cok az milyonda bir anca olabilir kacamakla kaldiki oyle bile olmus olsa istemiyorsa onun sorunu hic bir anne istedigi candan vazgecmek zorunda degil sirf bebegini istiyor diye bosanicaksa yine adamin kabahatidir demek ki evliligine esine asil saygisi hosgorusu olmayanda odur biraz milletce vicdani mantigi olan herkes bunu yapar saglikli bir gebeligi sirf ben hazir degilm diye bi kaide ile sonlandirmaya haklari yok.