Sibeltolga elisakaraca001 istaanbulda kuzular allahım nasip etsin ins ama biraz zor eşim karslı ben corumlu gelmez o oralara ölmeden giderim inşallah@Zeliha66#2828337
elisakaraca001 Seva_sevaa Zeliha66 Aa siz bizim gelinlerimizsiniz o zaman biz has çorumluyuz 😂 hoşgeldiniz memleketime😍
elisakaraca001 Zeliha66 Aa iyi çok yakın bak ne güzel😊 bende çorumdan taaa marmarise geldim çok uzak istediğim zaman gidip gelemiyorum sıkıntı 😒
Zeliha66 elisakaraca001 bizde uzak oldugu icin geldik esimde bende yozgatliyiz aileler hep orda bursadan gelip gitmek sıkıntı oluyodu hem maddi hem manevi
elisakaraca001 Sibeltolga. Eşin kars a gidiyo mu hiç gidiyosa eğer mecbur senide memleketine götürmek zorunda😁 akrabaların vardır çorumda illaki
Zeliha66 Sibeltolga yok esimin işinden dolayi geldik tayinimiz cıktı yani. Yozgat kizı yozgat geliniyim😊
Sibeltolga elisakaraca001 var ama tektük yok oda gtmems seneye karsa gidelim diyo 🙄 Sn corumun neresindensin herii 😂
Qqqww Çoruma gelen arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz 🤗çorumumuz candır küçük bir yer ama çok pahalı değil insanları gayet doğal sıcakkanlı çabuk ayak uydurursunuz eminim😊 bende doğma büyüme corumluyum bizim memleketimiz başkadır