Zeliha66 Coruma 2 ay önce tasındık ve esimde bende yabancısıyız buranın. Bide benim erken dogum riskim var fazla dısarı cıkamıyoruz. Size sorum bebisleriniz icin nerden alışveriş yapıyosunuz ben bi civille e bebeki biliyorum🤗
Qqqww Zeliha66 hosgeldin canım bende çorumda yaşıyorum civilde yeni doğanlar için çok alternatif yok ebebege bakabilirsin zafer çarşısında var bebek mağazaları ve belediyenin arka tarafında cawmin var oraya da bakabilirsin😊
Ozlemdmrkn Zeliha66 Lcw ve ebebek var aynı modeller dersen zafer çarşısının içinde ama onlarda biraz fazla pahalıya satıyor
SecilAhsenSura Hoşgelmişsin canım bende Çorumluyu evlenince Çorum’a tamamen taşındım. Ben Çivilin ürünlerini beğenmiyorum lcw ebebek güzel oluyo Zafer çarşısına bakabilirsin pırıltı ve bayrak mağazaları var birde vanessa var yarıyarıya marka ürünleri fiyatları çok uygun oluyo oraya bakabilirsin..
Zeliha66 SecilAhsenSura hoşbulduk canım🤗 aynen bende civilde dogru düzgün bisey bulamadim 1 kere gittik. Söyledigin yerlerede mutlaka gidicem çok tesekkür ederim. Kac haftalik hamilesin?
SecilAhsenSura Zeliha66 38+3 deyim yarın gün verecek doktorum sezaryen için. Sen kaç haftalıksın? İlk bebeğin mi?
Zeliha66 Qqqww hoşbulduk canım. Cok saol kalite olarak nasil bu dedigin yerler? Kac haftalik hamilesin?🤗
Qqqww Zeliha66 canım ben 35 haftalık hamileyim çoğu alışverişimi e bebekden yaptım aslında civilden de bakabilirsin yine ordan da aldım ben gayet de memnunum yıkayıp utuledim ama hiç bir sorun çıkmadı😊
Zeliha66 Qqqww 25+6yız kızımız olacak insallah sizin bebişin cinsiyeti ne? Hangi hastaneye gidiyosunuz?
Qqqww Zeliha66 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏 benim de oğlum olacak inşallah buharada özel hastane var oraya gidiyorum canım
Sibeltolga Kızlar corum nasıl biter biraz bahsetsenize orası bnm memleketim ama hiç gitmedim evlendikten sonrada gtmem heralde daha 🙄 Cok üzülüyorum memleketımı tanıyamadgm için
elisakaraca001 Sibeltolga Çorum küçük ama gelişmiş bi şehir tam bir memur şehri dağınık değil derli toplu çarşısı belli semtleri belli yerlerde güzel bir il bence😊 bende çorumluyum ama geçen yıl evlendim artık orda değilim özlüyorum valla memleketimi😔
Ozlemdmrkn Zeliha66 bi bakmak gerek aslında biri devretti zaten kampanyası varmıdır gidicem o yüzden hiç beklemediğin yerde beklemediğin şeyler çıkabiliyor
Zeliha66 Ozlemdmrkn sen yakın zamanda gidersen banada yazar mısın benim durum malum dısarı cıkamıyorum🙄
Sibeltolga elisakaraca001 of ya ben hic gitmedim cok üzülüyorum keşke gitsem inşallah allahım nasip ederde giderim sağol kuzum 😘