Petekcee Mommybabyy ben 10+5im ve karnım belli ama şöyle ayva göbeği gibi bayanlarda oluyor ya hamile olmasa dahi öyle duruyor aka akşamları bir şişiyor yemin ediyorum beni bir görün 5 aylık dersiniz akşam sabah arası çok fark ediyor gündüzleri hamile değilim akşamları doğuma yakınım 🤣
Nuresalo633 Mommybabyy inan bende aynı durumdayım ve merak ediyorum benim gibi olan var mı diye 29.haftama girecem kimseye hamileyim demeden anlamıyor şaşırıyorlar hatta var ama kilo gibi duruyor diyorlar kimse inanmıyor
Mommybabyy Nuresalo633 evet bazen bnde unutuyorum hamile oldğmu göbeğim olsa hamile havalarına giricm ama yok 🤣
Annabelle Nuresalo633 25. Hafta ben de aynı durumdayım. Anlasınlar istiyorum ama söylemeden anlamıyor kimse 🤦♀️
Birminikannesi1 Mommybabyy 20den sonra çıktı normalde hiç belli değildi şuan 22 haftalık bir anda çıktı ve belli oluyor 😂
_Abdullayeva5_ Birminikannesi1 içimə su serpdiniz valla bende daha yok 10 haftaligim korkuyorum niyə karnim yok diye
_Abdullayeva5_ Mommybabyy ay oylemi bende korkuyorum karnim nədən yok diye 10 haftaligiz bende çok zayıf biriyim
Mommybabyy _Abdullayeva5_ doktor bana 43 kilo hamile mi olur demişti 2 kilo da yiyemediğm için vermiştim sonra 🤣 alınır diye düşünüyorum
Feri123 Mommybabyy 20 haftaligiz daha yeni çıkmaya başladı 2. Hamileliğim nasıl hamilesin diyorlar çocuğu yedim galiba diyorum 😂
Pamukluanne Mommybabyy on haftalığız bende de çok az göbek var ama yan yatınca göbeği. Daha da belli ediyor kendini her gece aynaya bakıp duruyorum 😁😁
Pamukluanne Tamamen yapısal bir şey kimi lafının içten büyütüyor kimi ise dışa vuruyor ama arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla altı aydan sonra göbek hızlıca çıkıyor
11-02- Mommybabyy 21 haftalığım şuan 51 kilodayım yeni yeni dışardan belli oluyor 18 den sonra büyümeye başlıyor
Eymenmomm Mommybabyy 14 haftaligiz daha yeni yeni göbeğim sivrilmeye başladı 2. Gebeliğim 47 kiloyum bende 🥰