aysegullozdm Mommybabyy benim şu an 20+2 ve karnım bayağı belirgin 66 kiloyum 😅 ayima gore normal yani ama yapısal tabiki kimsindd çıkıyor kimsinde hiç yok 🥰🤩🤩
aytencelik Resmen ben açacaktım bu konuyu ama araştırmalarıma göre herkesin bir olmuyormuş tabi şimdi de mesela 20 21 haftalıkların bile bazılarında belli olmuyormuş kimisinin de anında belli oluyor ben zaten normalde de hafif kilolu olduğum için benim hemen çıktı göbeğim 🙈 10 haftalığım ama görenler 5 aylık der yani 🤣 bazen de utanıyorum 10 haftalık derken insanlar şaşırıyor tabi haliyle 😓
fundatlas Benim daha 2 aylıkken çıktı 56 kiloydum ondan midir bilmem ama hiç mide bulantısı yaşamadım sürekli biseyler yiyesim vardı şişkinlik hissi çoktu, şimdi 3 aylığız 57 kiloyum göbek dahada çıktı gidişattan korkuyorum :D
Faide2147 Mommybabyy benim de ilk gebeliğimde 15 haftalıkken çıkmıştı 2. Hamileliğim şuan 15 haftalığım belli oluyor hamile olduğum😇
Srecls1 Hamileliğin başlarında ne zaman karnım çıkacak acaba diye düşünürdüm karnım çıktı bu seferde ne zaman doğuracağım diye düşünüyorum 🤭
Gul_ozcan3001 Mommybabyy aynı bende o durumdayım canım 16+5 deyim göbeğim dümdüz 59 la hamile kaldım 52 ye düştüm hâlâ 52 kiloyum hamile miyim değil miyim belli değil 🤗
momqq tugcesakzci canım doktorrr ne güzel söylemiş her gebenin hayali 😁 adetime 2 gün kala test yaparken karnım da çıktı göbek değil insAllah bebektir diyen benn 😁😁😁
Denizismail 3 aylıkken çıktı😂ama benim iç karnım yokmuş dış karnım varmış o yüzden gören 6 aylık sanıyor 😀ama keşke iç karnım dar olsaydı göbegi kaybetmek zor olacak dogumdan sonra😢ama Saglık olsun herşey evlatlarımız için 😘
Emineakin0320 Mommybabyy merhabalar bende 23+4 üz ama ikizlerim olmasına rağmen top gibi küçücük karnım var 53 ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum 🥰
Zuhal2205 Mommybabyy 20 haftalığım valla bende hala dışardan hamile olduğum anlaşılmıyor🫢 60 kiloyum bu arada