Mommybabyy Hafta dayım 42 kiloyum zayıfsın çabuk çıkar göbeğin diyorlardı Henüz hiç bişi yok dümdüz bu çocuk nerde acaba merak ediyorum sizlern ne zaman çıktı benm gibi olan var mı 🤰🏼🤣
tugcesakzci Mommybabyy 21 + 2 olduk hala göbeğim yok doktorlarım sen nasıl 20 haftalık gebesin her gebenin hayali dedi 😂😂 54 kiloyum bu arada
crazymommy Mommybabyy 25 ten sonra azıcık çıktı şuan 29 haftalık hala dışarda gören anlamıyor tamamen yapısalll
momqq tugcesakzci canım doktorrr ne güzel söylemiş her gebenin hayali 😁 adetime 2 gün kala test yaparken karnım da çıktı göbek değil insAllah bebektir diyen benn 😁😁😁
Sebahat25 crazymommy 21 hafta olduk daha usandım hamıleyım demekten anlamıyolar dıgerlerındede 6aydan sonra bı çıktı sanarsın araba tekerı baglamısım gezıyom 😍
Leyla1993 Mommybabyy ilk gebeliğim de 6ayimdan sonra belirgin oldu.bu ikinci gebeliyim bir azda kilo olduğu için biliniyor.oda yani karnım var diye bence bebek öylede bilinmez 11 haftaliginda
berna-24 Mommybabyy zayıf olanların iç karnı daha geniş oluyor sanki 6 7 haftalıkken çıktı hadi ilk başta gaz vs dedim ama çıktı 9haftalik olduk
Syda78 Bende hamile gibi değilde şişman biriymişim gibi duruom milletin göbeği top gibi duruyor benim nie böyle anlamadım 26 haftalığım🥲