• ağrılar ?

nurseliakan canım bende 5 haftalığım kanamam da vardı kanamam azalmaya başladı ancak karın ağrım ara ara şiddetli vuruyor doktora sordum çok normal dedi herkeste farklı oluyormuş kimisinde bulantıyla başlar devame der kimisinde ağrı dedi sen sordun mu ?

MerveentrkGne yarın gideceğim bende sorucam bakalım ne dicek ağrı kesicide içemiyorum bulantım çok yok ama

shdemir keşke boş zamanım olsa otursam gözleri dikiliyor laf sokuyorlar beddua etmek istemiyorum ama çok bunaldım

Şimdiden böyle yaparsınız çok zor bir hamilelik geçirirsiniz, daha yolun başındasınız ve ağırlaşmaya başlayınca daha zor olacak moralinizi bozmayın bebeğinizi düşün 😊

Ben 25. Haftadayım canım ağrıyo tabi sırtım yorulunca daha çok

nurseliakan eşin hiç mudahale etmiyo mu acaba bu duruma. Sonuçta bebek onunda bebeği bişey olsa üzülmicekler mi Allah korusun.

lkayRazgatLolu eşime hiç birşey diyemiuorum onun yanında farklılar ondan korkuyorlar o işte olduğu zaman başka odadayken hiç susmuyolar eşim gelince peşinde oluyorum diyolar kuyruk gibi peşindesin ben nasıl sakin olabilirim

lkayRazgatLolu öyle bişey yapsam hepsi birden üstüme gelir yine suçlu beni çıkarırlar direk boşatırlar öyle pisler

Allah yardımcınız olsun

Sırt ağrısını aşırı şekilde yaşıyorum ne yapacam anlamıyorum tek büyük sıkıntım bu 😩 hele attığım ilaç miğdeme oturuyor sanki onun ağrısı da sırtıma vuruyor diye hissediyorum Allah yardımcımız olsun gerçekten kolay değil 🙏

nurseliakan kocanla konussana bu konuyu onunda bebegi ileride problem acar suan daha yenisini bebeğin yer yapiyordur sanada o yavruyada yazik yapma cnm

nurseliakan bende 5+1 hamileyim henüz yeni snnelerdeniz, rabbin hepimize saglikli kucagimiza almamizi nasip etsin 🙏🏻 Benim belim zaten öncedende agriyordu suan bi fark hissetmiyorum, ama cok yorgun ve halsizim, sabahlari hic uyanmamak ve iştahsızım, dogumun tam olarak nezamana denk geliyor

Dilek5555 merhaba dilek ,
              Kanamam için ilaç progeston verdi onu kullanıyorum ve çok şükür azaldı ağrım içinde bebe Asprin i verdi ama onu içmiyorum intertte çok okudum kanı sulanırıyor vs dayanabildiğim kadar dayanıcam dedim 🙏🏻

MerveentrkGne bana proluton depot ıgne 5 günde bır vurulucam sabah akşam da progestan hap vardı ıcıyorum ama halsızlık yapıo sen ıcıomusun yoksa vajınal yollamı kullanıosın

GoNCa haziran sonu 25 26 haziran. Ama bugün doktora gittim kesemez bakıcaktı daha görünmüyor kendini belli etmesi gerekiyordu dedi

Dilek5555 içiyorum canım vajinal kullanamıyorum:/ ama kanamam geçti sayılır hatta bugün doktora gittim bebeğimizin kesesini gördüm çok şükür tutunmuş minik☺ Darısı sizin başınıza ☺🙏🏻