• ağrılar ?

Daha çok yenisin cnm yüklenme kendine psikolojik olarak biraz dinç dur ve bol bol dinlen oluyor vücüdun alışmaya çalışıyor

Dinlenme şansım hiç yok görümcelerimle yaşıyorum kaynanam falan iş güç sinirleniyorum ister istemez oturup ağlıyorum 😞

İnşallah amin ağrım var diye söylüyorum olur önceden biz hamileyken sırtımızda çuval taşıyorduk diyolar zaten sinirli olmadığım kadar üzerimde sinir var kaldıramıyorum yarın doktoro gidicem bakalım inşallah bebeğimi engelleyecek bişey olmaz

nurseliakan Benim 10.haftayı geçti bel ağrım hala geçmedi. Uzun süre ayakta durunca daha çok oluyo normal olarak😏 sen kimseye takılma moralini bozma boş bulduğun her vakitte dinlenmeye bak

nurseliakan canım bende 5 haftalığım kanamam da vardı kanamam azalmaya başladı ancak karın ağrım ara ara şiddetli vuruyor doktora sordum çok normal dedi herkeste farklı oluyormuş kimisinde bulantıyla başlar devame der kimisinde ağrı dedi sen sordun mu ?

MerveentrkGne yarın gideceğim bende sorucam bakalım ne dicek ağrı kesicide içemiyorum bulantım çok yok ama

shdemir keşke boş zamanım olsa otursam gözleri dikiliyor laf sokuyorlar beddua etmek istemiyorum ama çok bunaldım

Şimdiden böyle yaparsınız çok zor bir hamilelik geçirirsiniz, daha yolun başındasınız ve ağırlaşmaya başlayınca daha zor olacak moralinizi bozmayın bebeğinizi düşün 😊

Ben 25. Haftadayım canım ağrıyo tabi sırtım yorulunca daha çok

nurseliakan eşin hiç mudahale etmiyo mu acaba bu duruma. Sonuçta bebek onunda bebeği bişey olsa üzülmicekler mi Allah korusun.

lkayRazgatLolu eşime hiç birşey diyemiuorum onun yanında farklılar ondan korkuyorlar o işte olduğu zaman başka odadayken hiç susmuyolar eşim gelince peşinde oluyorum diyolar kuyruk gibi peşindesin ben nasıl sakin olabilirim

lkayRazgatLolu öyle bişey yapsam hepsi birden üstüme gelir yine suçlu beni çıkarırlar direk boşatırlar öyle pisler