Matmazelbebi Zeynooosekooo Evet ilk aylar iştah açılıyor. Birde son aylar. İlk ay tutamıyorsun kendini ama son ay kontrollü gidebilirsin 🤗İlk aylar geceleri buzdolabında buluyordum kendimi 😅🤣🤭
K-Canseven Matmazelbebi Aa ne güzel. Nasıl dikkat ettiniz? Hem de son aylar daha çok alınır diye bilinir
Matmazelbebi K-Canseven Doktor son aylara girince Proteine yüklencez dedi. Dediği gibi yediklerimi dengeledim salata yoğurtla destekledim öğünleri. Çikolata yerine meyve tercij etmeye çalıştım. Sıfırlama imkanım yok canım ne çekiyorsa yedim ama ölçü tuttum ekstra yaptığım başka birşey olmadı 🤗
SonsuzMaviiii Zeynooosekooo ben sadece 500 Gr almıştim, 1 kg bile değil 🥲 ama çok mide bulantısı olduğu için yiyemiyordum çok fazla
Mevlude_Sahin Zeynooosekooo 18 haftalığım 70 ile hamile kaldım ilk gebelikten kalma kilom vardı. 65, 66 ya düşmüştü. Mide bulantısı falan oldu kusma olmadı ama kullandığım ilaçlar kilo verdiriyormuş ama 1 kilo aldım 2, 3 hafta da oda ödem
K-Canseven Matmazelbebi bana da günde 5 defa ye doymadan kalk demişti. Bende dikkat ediyorum kilolu hamile kaldım çünkü ☺️
Ilba_34 Zeynooosekooo ben kilolu hamile kaldım almamam gerekiyor sizin de doktorunuz durumunuza göre söyler çok olup olmadığını☺️
Zeynooosekooo Ilba_34 ben çok zayıf olduğum için kiloyu da son iki haftada aldım kontörle gidince kesin sorucam
smnbr Zeynooosekooo Ben şu an 19+5 im. Tabii mutlaka sorun. Ama belirli bi sınır var sanırım. Bazılarında 8 kg diye duydum. Fazla kilo en başta normal doğumu zorlaştıırır sanırım
Zeynooosekooo smnbr normal doğumdan çok korkuyorum :( ama bi yandan da normal doğum istiyorum. Kesinlikle sorucam doktoruma
smnbr Zeynooosekooo Ben de normal doğum istiyorum inş ama ben sürecin hepsinden korkuyorum 😂 inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Aysedmr Zeynooosekooo çok zayıf hamile kaldığınız için çok sorun olmuyor diye biliyorum ama yinede kontrollü gitmekte fayda var. Ben 59 ile hamile kaldım 15 haftalığım 59.500 üm . İştahsızdım yeni yeni açıldı kilo alımı yavaştan başladı . Herkeste farklı oluyor kimisi zayıflıyor bile
Dilek1010 MelteM2cck bende 20+5 10 kilo aldım çok moralim bozuk tatlıyı artık kestim bugünden itibaren
MelteM2cck Dilek1010 ya bende ekstra bisey yemiyorum ama kilo alıyorum anlamıyorum ki. Çok kilo almak istemiyorum 😩
Hulyakkus Zeynooosekooo ilk 6 ayda 10 kilo aldım 😂 sonra da almadım 98 le basladim 108 le doğuma girdim
Mjdnr Hulyakkus ben de 4 ayda o kadar aldım 🙈 sonrasında bir şey mi yaptınız yoksa kendiliğinden mi hiç almadınız 😄 ben de ilk başta çok aldım diye bi umut belki almam diyorum. Yememi dengelediğime inanıyorum çünkü 😄
Mevlude_Sahin Suule94 Ayy o kadar çok ki troid, demi, d vitamini, omega 😂😂 ama yan etkilerini okuduğum kadarıyla folik asit yapıyor ferrum diye bir marka. Diyetisyenim de çok şaşırmış gebelikten ber 4, 5 kilo vermemi 😂