smnbr Zeynooosekooo Ben de normal doğum istiyorum inş ama ben sürecin hepsinden korkuyorum 😂 inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Remziye-karahan Benim cok bulantım olmuştu almadım o yüzden 25 haftalığız 1 kilo aldım , bence kişiden kişiye değişir ya kilo alımı ama siz yinede kontrol edebiliyosanız edin
gokyuzununogrencisii Zeynooosekooo yaa ben 81 ile başladım şuan 18 haftaligim 84 kg 😣 boyum 168 bu arada dahaaa çok var doğuma çok zorlanıyorum şimdiden yokuş çıkamıyorum 🥴🥴
Mjdnr Hulyakkus ben de 4 ayda o kadar aldım 🙈 sonrasında bir şey mi yaptınız yoksa kendiliğinden mi hiç almadınız 😄 ben de ilk başta çok aldım diye bi umut belki almam diyorum. Yememi dengelediğime inanıyorum çünkü 😄
Ebrus0404 Zeynooosekooo ilk 3 ay hiç kilo almadım bir iki kiloda verdim.su an 7 aylık 5 6 kilo aldım ona bile doktor çok dedi bundan sonra dikkat et dedi ben şok 😕 cevremdekiler de kilo almadın sadece karnın var hamilesin normal oda diyor.zaten zayifmissiniz hiç takmayın bence önemli olan sağlıkları 😻 ben meyve çok yiyordum galiba ondan aldım ama canım çok istiyordu .son kontrolden sonra azalttim.
Gul_ozcan3001 Zeynooosekooo 59 kiloyla hamile kaldım 52 kiloya kadar düştüm şu an 16+3 teyim 52 nin üzerine 500 gram almışım daha kilo filan alamadım 🥲🥲
SinemKy Zeynooosekooo 16+1 deyim sadece 3.450 gram kilo almışım 50 ile hamile kaldım şu an 53.450 gr geliyorum 😀
MelteM2cck Dilek1010 ya bende ekstra bisey yemiyorum ama kilo alıyorum anlamıyorum ki. Çok kilo almak istemiyorum 😩
MelteM2cck Zeynooosekooo hayır yaptırmadım. İkinci hamileligim olduğu için gerek duymadım açıkçası. Sadece renkli ultrason cektirecegim o kadar
peksimetya Zeynooosekooo ilk öğrendiğimde 53 kiloydum bugün tam 4 ayım bitti. 57 kilodayım. 4 kilo benim için iyi de boyum kısa olunca tabi çok tontişko bi görüntü bi de karnım da fena büyük ayıma göre 😅😁 ilk gebeliğimde de 15 kg almuştım toplam. Sonradam yine hamile kalmadan önceli kiloma inmiştim. Yine inerim 💪🏻😎😁
Yessiimm Zeynooosekooo gebeliğimi öğrendiğimde 73 kiloydum şuan 68-70 arası 21+5 olduk galiba gebelikte zayıflayan çok nadir insanlardanım 😑
naneliseker_ Zeynooosekooo kiloya takıntılı biri değilim . Yeterki bebis sağlıklı olsun. İlk 5 ayda 5 kilo aldm :)
Tugraseda Zeynooosekooo siz zaten zayf hamile kategorisindesiniz 12-16 kiloya kadar normal sizin için. Ben normal kilo ile hamile kalanlar arasındaydım 54 ile hamile kaldım 1 hafta önce 62 kilo ile doğuma girdim. 56.5 kiloyum suan
eylulkuyatsilll Zeynooosekooo problem görmüyor olabilirmis böyle şeyler ilk oglumdada öyleydim 6. Aydan sonra başladım kilo almaya 9 kilo almıştım toplamda