Yagmurozdemir Nursemom_ amaan ye gitsin sağlıksız kilo almadığın sürece önemi yok dana gibi ye demiyorum tabiki fazla kilo zararlı ama abartı olmadığı sürece kilo alınır verilir 🥰
Nursemom_ Yagmurozdemir kız herseyi az az yiyorum zaten normalde de az yiyen biriyim ama nasıl oldu anlamadım 😀😃 vay bu başıma gelenler 😂😂😂
ayseaaksoy Nursemom_ ilk 3 ayımda aksine çok kilo verdim midem bir şey almıyordu suyu bile çıkarıyordum, bulantılarım geçti kendime geldim ve 38. haftamda +20 kilo ile yola devam ediyoruz 😂🥹🫶🏻👧🏻 52 kilo ile hamile kalmıştım
Gdwgiovb Nursemom_ ilk gebeligim de 47 ile hamile kaldım 80 ile doğum yaptım 2 ci gebeligim de 30 kilo aldım şimdi üçüncü gebeliğim 62 kilo ile kaldım 70 olmuşum 12 +1 günlüğüm 🤭😅
duriskonunannesi Nursemom_ 49 ile hamile kaldım tam verdiğim kiloyu aldım derken covid oldum bu kez de yine 47 yim ,17+6 haftaligiz
Feyzaclk Nursemom_ 47 ile hamile kalıp 63 buçukla doğuma girdim. Kiloların nerdeyse hepsini ilk zamanlar almıştım. Şu an 52 yim böyle kalmak istiyorummm. Bu arada karnım da hiç çatlamadı😁
GamzeYrgc @Nursemom_ benimde aklimdaki tek soru bu 😂 170 boyundayim 60kg ile hamile kaldim. Suan 16+5im ve 5e yaklaştı aldigim kilo. Bulantim kusmam olmadi ama inan yediğim bisey de yok hergun 50 dakika yürüyüş yapiyorum yine kilo alıyorum kafayı yicem 😄
Nursemom_ GamzeYrgc kızzz bende az yıyiyorum yürüyüş yapıyorum ama banamısın demiyor abur cuburda yemem ekmek desen 1 dilim sabah akşam 1 dilim çözemedim ben bu işi 😃😅😅😅
Sumeyye_g Nursemom_ 43 mü maşallah Ben 68 le gebe kaldım ilk 3 ay da 4 kilo verdim mide bulantısı kusma derken bişey yiyemedim şimdi 14 haftalığım 2 kilo geri almışım
Nursemom_ Sumeyye_g bende ilk başlar kusuyordum 2. Ayımda 20 gun cıkarttım ama gel görki 😅 gene 3 kilo nasıl aldım