bebegimmm60 Nursemom_ Kız fazla olsa nolcak sanki çok kiloluymuşsun gibi 😂 Akışına bırak tadını çıkar hamileliğin benim gibi tombişler napsın 64 kiloyla hamile kaldım 35 haftalığım 10 kilo aldım 😅
1cocuklumom Nursemom_ 17+1 im 2 kg almışım zaten 80 ile hamile kaldım inşallah fazla almam beneğimde sağlıklı olur ilk oğlumda 20 kg almıştım
Nursemom_ bebegimmm60 kız bugün beni kocakarılar korkuttu ya ondan sormak istedim 😀😀 yok çocuğun şişko olacak yok seni doğurana kadar 100 kg olursun yok cocugun şekeri olur 3 kilo fazla en az 1 kilo alınır 3 ayda dediler 🥹🥹🥹
bebegimmm60 Nursemom_ Amaan koca karıların lafına hiç kulak asma boşver onlar her şeyi söylüyolar. Belliki minyon tipli birisin kilo alsan da doğumdan sonra dönersin eski haline 😄
Sinemcelikkk 76 kiloyla kaldım 67 kiloya düştüm mide bulantilarimdan şuan 7 . Aya giricem toplam 3 kilo aldım
Benusi6535 Nursemom_ h8c fazla değil canm akışına bırak düşünme bence bunları h8c zaten zayifmissin bence normal 🥰
Nursemom_ Benusi6535 ayy canım benim içim bıraz rahatladı cok tesekkur ederim sabahtan beri kafamda bunlar dönuyordu
mervemurat16 Nursemom_ ben ilk üç ay 6 kilo verdim 82 ile hamile kalmıştım şuan 21+1 im dün tartıldım 80 kg olmuştum
Nursemom_ mervemurat16 banada bugun hepöyle dediler insanlar kilo veriyor kusuyor sen baya 3 kilo almışsın fazla bu iyi degil cumartesi kontrolum var sorcam aklıma çok takıldı
Nzlcncncn Nursemom_ zayıflar 20 kilo falan alıyor gebelikte benim gibi 75 kilolular daha az alıyo 10-12 falan o yüzden senin çok normal 😂😂 Dr aksini söylemedikçe koca teyzeleri takma 😂🌸
Nursemom_ Nzlcncncn kız heralde 20 kilo alsam o gün teyzeleri kocakarılar beni 10 sene konuşur bugun kulagımda döndu durdu pskolojim bozuldu 😀😀😀😃
Yagmurozdemir Nursemom_ 45 kg hamile kaldim 46.3 olmuşum 16 haftalık hamileyim doktor fazla almışsın dedi sdarsfdfd göbeğim çok çıktı 1.3 kg alıp bu kadar büyük göbüşlü olmak çok ilginç geliyor 😅
Nursemom_ Yagmurozdemir anaaaaammmm ozman kocakarılar haklı 😀😃😃 cumartesi kontrole gitcem sorayım bende benimde göbegim cıktı yok gibi değildi ama şuan var belli
Yagmurozdemir Nursemom_ amaan ye gitsin sağlıksız kilo almadığın sürece önemi yok dana gibi ye demiyorum tabiki fazla kilo zararlı ama abartı olmadığı sürece kilo alınır verilir 🥰