Elifssudee Anonimi1 bende aynen adet belirtileei vardı hatta kasık ağrılarım adet olcakmışım gibiydi ama hamileydim yani hamileyseniz kasıklarınız ağrır ve zaten erken gebelik testinde çıkardı çok aDa olsa silik çizgi
Anonimi1 Elifssudee bilmiyorum rabbim görüyo kalbime göre verir inşallah ne diyim daha 🙏🏻teşekkür ederim
Kkklelp Elifssudee cnm ya benimde sağ kasıkta bi ağrı var bi dolgunluk var ama bi taraftanda adet olucakmış gibi ağırlarım var 😔
Kahverengi Anonimi1 adet günümde erken gebelik testlerim negatifti kan pozitifti yanı herşey ola bilir
Anonimi1 Kahverengi İnşallah öyledir aylardır hasretim mecburi düşük yaptım bi sene geçti hala ciğerim yanıyo şuanda ağlıyorum hatta her günüm böyle
mom28_ Kahverengi şuan bende bu durumdayım adet günüm gecti 1 2 gün erken gebelik negatif kanda vermedim bekliyorum
Anonimi1 cutecik bugün hafif mide bulantısı başladı sırtım belim ağrıyor 4. Cü gün bugün gecikmenin yarın sabah test yapıcam tekrar canım çok teşekkür ederim beni unutmamışsın 🙏🏻❤️
balbadem1 Anonimi1 benimde bat bugün 15 eylülde doktor kontrolünde 2 yumurtam vardı hatta biri çatlamak üzere demişti benim göğüslerim ağrıyor bazen de karnım belim ama böyle kendimi dinlediğim için de olabilir çok heyecanlıyım
Meryemtolga Anonimi1 Hersey olabilir. Ben ikinci hamileligimde adetimin gecikmesinin 16. Gununde pozitifi gördüm. O gune kadar net hep tek cizgiydi. Bekle biraz daha.
Hnd_01 Anonimi1 benimde adetim 1 gün gectikti 23 nisandi o gün.hic ihtimal vermiyordum hamile olduğuma çünkü 1.5 senedir deniyorduk.gosteri sonrasi eczaneden test aldım.ama umutsuz şekilde yaptım.bir baktım saniyesinde kırmızı çizgi belirdi.inanamadim ikinci testi yaptım 😅 bir gün gecikme ile silik olmayan çizgi ile öğrendim.adetiniz geçince mutlaka test yapın 😍🙏 rabbim gonlunuze göre versin.
Merve-metin Benimde adetim bugün olması gerekiyor ama daha olmadım mide bulantısı baş dönmesi var ayrıca kasıklarıma arada sancı vuruyor ama saniyelik 4 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı ama tekrar yapacam testi umarım pozitife dönmüştür 🙏🏻