Anonimi1 cutecik Yine olmamış negatif çıktı öyle üzgünüm ki bütün Umutlarım yıkıldı bitmiş durumdayım
cutecik Anonimi1 olur mu hiç öyle şey canm bitti dediğin anda ne umutlar yeşertir Rabbim üzülme sıkma canını en kısa zamanda nasip etsin Allah’ım inşallahh
Merve-metin Anonimi1 amin inşallah canım rabbim kucağımızı boş bırakmasın test yaptım negatif çıktı ovülasyon testi yaptım bugün çok koyu çıktı sanırım yumurtlamam bugün oluyor
Elizan61 Anonimi1 adet mi oldunuz? Eger öyleyse ümidinizi kaybetmeyin. Moral cok önemli. Adet olmadiysaniz yinede kan verin. Benim bir akadasimda da 2 hafta sonrasinda positib cikmisti test, cok tuhaf Hayirlisi olsun
Kkklelp Elifssudee cnm ya benimde sağ kasıkta bi ağrı var bi dolgunluk var ama bi taraftanda adet olucakmış gibi ağırlarım var 😔
Anonimi1 cutecik Allah razı olsun canım kaç gündür benimle birlikte merak ettin sende ama inan ki ben 1 yıldır tükendim artık çocuğumun senesi de geldi yastayım belki bi umut olur onun senesinde hamile olduğumu öğrenirim dedim ama olmadı işte nasip böyleymiş
Anonimi1 Elizan61 adet olmadım hala test yaptım 5 gün gecikti negatif umut falan kalmadı daha yemin ederim çok kötüyüm
Merve-metin Anonimi1 hiç umutsuzluğa kapılma sakın canım ovülasyon testi dene bende asla yumurtlama görmemişim bugün adet günümdü testi bi daha yapayım dedim bugün yumurtlama günüm olarak çıktı bence sende ovülasyon testi al öyle dene birde
cutecik Anonimi1 üzülme canm âdet olmadıysan gidip bi kan ver istersen benim ilk gebeliğimde yaptığım tüm testler negatif çıkmıştı kandan öğrenmiştim umarım nasibinde kısa sürede tatmak vardır
Anonimi1 Merve-metin bi kere denemiştim olmamıştı yada ben yapamadım ne biliyim işte öyle teşekkür ederim Allah razı olsun vaktini ayırdın