tatlibebegim_ Shebaby teşekkür ederim bilgilerin için canım bende heycanla 2 hafta sonrayı bekliyorum yaptırmak için
ececan2006 Maryhoney sizden bir tup kan aliniyor , bebegin dna sarmali inceleniyor butun kromozomlara bakiliyor bir anomali var mi diye, ekstra olarak da cinsiyet ogreniyorsunuz
Elifderint Arkadaşlar bende 9+3 haftalığım bugün kontrolüm vardı bende kararsızım doktorumda öneririm dedi diğer testlere gerek kalmaz kafan rahat olur dedi ama bilemedim 🤷♀️ Fiyat 8-10 bin arası söylediler
ececan2006 tatlibebegim_ 400 euro verdik ucret olarak ama daha ucuz yerlerde vardi, 2 sene onceki hamileligimde de yaptirdim yine 400 euro zam gelmemis de euro 3 e katladi tabi 😅
angel4545 tatlibebegim_ 12. Haftadan sonra daha net sonuçlar veriliyormuş çok araştırmıştım yeterli.dna açısından normalde 10. Hafta diyorlar risk çıkınca doktorum isim vermişti bulunduğunuz yerde gelip alıyorlar ama benim burda ilçede bakan kişi hastanedeymis oraya gidip vermiştim
Jalee1 tatlibebegim_ ben önce normal ikili test yaptırdım doktorumla konuştuk sıkıntılı yada emin olalım dediği bir durum olursa yaptıralım dedik çok şükür gerek görmedi daha ayrıntılı birşeye
Hnd_01 tatlibebegim_ hastane karşılamıyor.ben özel doktora yaptırdım.8 bin tlydi fiyatı.yanlis hatırlamıyorsam 44 veya 54 tane kromozal hastalığa bakıldı.genoks firması aracılığıyla.sonuc 4 günde geldi.ve cinsiyeti de doktoruma söylemiş firma ☺️ 10.haftadan sonra yapılıyor.
tatlibebegim_ Hnd_01 ben garanti olsun diye 11.haftda yapıcam cinsiyetide erkenden öğreniyoruz ne güzel tek sağlıklı olsunda 😌
Hnd_01 tatlibebegim_ evet ama doktor aracılığı ile cinsiyeti öğreniyorsunuz.kendjniz firmaya yaptırmak isterseniz cinsiyeti söylemiyorlar.yasak diyorlar bilginiz olsun ☺️
Estan haftada ikili test kanda riskli çıkınca 14. haftada genoksta yaptırdım geçen ay 10 bin TL’ye 5 iş günü içinde sonuçlar çıkmıştı çok şükür bir sorun çıkmadı
tatlibebegim_ Hnd_01 aa neden öyle acaba benim doktorum direk o firmanın kartını verdi arkadaşım çalışanlarımız buraya yaptırdı falan diye illa doktora mı söyleyelim cinsiyetide öğrenmek istiyoruz diye yoksa firmaya mı belirtelim