Hnd_01 tatlibebegim_ Balıkesir’de firması olması önemli değil sadece doktor aracılığı ile yaptırmanız önemli çünkü size verecekleri fetal DNA raporunda cinsiyet yazmıyor.sadece telefonda doktorunuza söylüyorlar.siz doktorunuza mutlaka belirtin cinsiyeti de öğrenmek istiyoruz diye ☺️🥰
tatlibebegim_ Hnd_01 aa neden öyle acaba benim doktorum direk o firmanın kartını verdi arkadaşım çalışanlarımız buraya yaptırdı falan diye illa doktora mı söyleyelim cinsiyetide öğrenmek istiyoruz diye yoksa firmaya mı belirtelim
Hnd_01 tatlibebegim_ ben o şekilde yaptırmadım.o şekilde direk genoks firmasina yaptiran arkadaşlarım cinsiyeti ogrenemedi.ben fetal DNA ücretini doktoruma ödedim.doktorum kan aldı.doktorum gönderdi firmaya.sonuclar doktoruma geldi
Hnd_01 tatlibebegim_ herhangi bi özel doktora gidip fetal DNA testi yaptırmak istediğinizi soyleyebilirsiniz 🥰
tatlibebegim_ Hnd_01 benim doktorumun anlaştığı firma pahalı geldi açıkcası 11.650 tl sizin ki bi tık daha uygun o yüzden numarasını atar mısın demiştim ama öyle olmuyo galiba illa anlaşma olucak teşekkür ederim🙂
Hnd_01 tatlibebegim_ doktorumun numarasını mi atayım.ben direk firma ile görüşmedim.doktorum gönderdi firmaya.testi yapan doktor Halil şen.firma genoks firması.dilerseniz Google dan numarası varsa bakabilirsiniz 🥰