Cana_ Efnan3443 kız o kadar aç kalma değerlerin düşer bebeğide aç bırakma gerekirse ye bişiler bida yat
Deletedmom_112 Efnan3443 canım kıyafetleri 0 3 mü alıyorsun 3 6 mı ? Bide yazlık mı alacağız kışlık mı biz ?
inarches FatSon9993 Bende doktora merakımdan soruyorum kilosunu o sekreterine söylerken duyuyorum ama boyunuda uyluk kemiğinin boyunu sorup 7 ile çarpıp buluyorum 🙈
Efnan3443 Deletedmom_112 Ben daha bişey almadım ama hastane çıkışı dört tane almayı düşünüyorum 03 iki tane sonra 3 6 aylık alıcam galiba benimde pek bilgim yok ama öyle beğendim kaç aylık gerekiyorsa onları alacam
Deletedmom_112 Efnan3443 canım post açmıştım bikaç kişi cevap yazmış 3 6 daha çok al demişler. 0 3 bence bikaç tane alalım gerisini 3 6 alalım. 10 15 tane kısa ve uzun kol zıbın alalım. Araştırıyorum kafamda netleştirince daha net yazarım sanada
Efnan3443 Deletedmom_112 Çok teşekkür ederim bende soruyorum ama yetersiz buluyorum yinede sen sonra liste haline getirince banada yazarsanı tekrar bende öğrenirsen yazarım
Efnan3443 Deletedmom_112 Cnm e bebek uygulamaına gir indirim var Bebek şampuanları deterjanlarda baya indirim var bak istersen
birhamilelikgunlugu Efnan3443 g Cana_ bende de alt ust azcik var hep tulum tek parça ya kurtarici gibi 🥲
Senayan Bizde 27+2 olduk sezaryen olursa martın başı görünüyor 😻 bebiş hareketleri nasıl hamişlik nasıl gidiyor 🥳
FatSon9993 Senayan biz de 26+6 olduk şükür hareketlerimiz falan iyi sadece mide yanması bazende sırt ağrısı var senin nasıl gidiyor
Cana_ Senayan bizde 23+5 olduk badede bel ağrısı bacak ağrısı çok fena hele yatınca ama harekete gelince mahşallahı var bebeğimin çok hareketli
Efnan3443 Senayan Benle kızım 24+4 olduk Allah’a şükür bi sıkıntı yok herşey yolunda gidiyor inşallah öyle devam eder normal mi sezeryanmı daha bilmiyoruz
Senayan FatSon9993 bizim de öyle çok hareketleri fakat son 1 haftadır mide yanması beni benden alıyor bel sırt ağrısını demiyorum bile yattığım yerden destekle kalkıyorum o derece 🥲