Cana_ tugbatosun cnm her gelen bunu yazıyor burda kimse 12 13 haftalık hamile değil şu an bu postu açtığımda 12 haftalıktım bn 3 ay önce şuna 23+3 üm
Cana_ FatSon9993 günaydın cnm ☺️ bn hergün aynıyım valla mide yanması bacak bel ağrısı sabaha kadar uyanıp duruyorum
Efnan3443 FatSon9993 Günaydın cnm valla ben yarımsaat önce uyandım Allah a şükür şuan bi sıkıntım yok benim inşallah öyle devam eder
FatSon9993 Cana_ dün gece ben çok kötü oldum mide yanmasından uyuyamadım arada birde sırt ağrım oluyor ama okadar kötü değil. Rabbim ağrısını veriyor ama onun yanında güzel hediyesini de vermeye devam ediyorum 🤲🏻🤲🏻
Cana_ FatSon9993 öyle cnm bel ağrısı bacak ağrısı mide yanması derken bn sabaha kadar sürekli uyanıp duruyorum çok fazla ağrıyor mahşallah bnm bebekte çok hareketli sabah kalkıyorum hareketli gece uyanıyorum hareketli 🤣🤣 sanırım hiç uyumuyor
Ceviz6550 inarches yarın tam 23 haftalık oluyor cuma gittiğimde 640 gram dedi ama boyunu söylemedi herşey gayet güzel yolunda dedi sizinki ne kadarlik
inarches FatSon9993 Bende doktora merakımdan soruyorum kilosunu o sekreterine söylerken duyuyorum ama boyunuda uyluk kemiğinin boyunu sorup 7 ile çarpıp buluyorum 🙈