Efnan3443 Senayan Benle kızım 24+4 olduk Allah’a şükür bi sıkıntı yok herşey yolunda gidiyor inşallah öyle devam eder normal mi sezeryanmı daha bilmiyoruz
Tuggcee15 Bende 27+2 kızlar 3 haftadır feci şekilde bacak ağrısı çekiyorum çok zor yürüyorum nasıı geçicek bu zamannnnn😔
Cana_ Tuggcee15 bnde aynıyım ya bel ve bacak ağrısı gerçekten çok kötü katlanıyoruz işte bebişler için dayancaz artık çoğu gitti azı kaldı
Efnan3443 Tuggcee15 Bende temizlik yaptığım zaman agrır ama sonra geçer inşallah benim o kadar ağrılarım olmaz
inarches Tuggcee15 27+1 Bende de durumlar aynı ve göbüşüm baya büyük bu da ayrıca insanı kısıtlıyor ve sıkıntı veriyor🙈☹️
Senayan FatSon9993 bizim de öyle çok hareketleri fakat son 1 haftadır mide yanması beni benden alıyor bel sırt ağrısını demiyorum bile yattığım yerden destekle kalkıyorum o derece 🥲
Efnan3443 Kızlar idrar yolu enfeksiyon bebeğe zarar verir mi ya çok kötü kaşıntı falan beni öldürdü q
Cana_ Efnan3443 cnm eğer ilaç kullanmazsan ilerler olabilir zararı yani bndede olmuştu fitil ve krem kullandım geçti bi git doktora
Ceviz6550 inarches yarın tam 23 haftalık oluyor cuma gittiğimde 640 gram dedi ama boyunu söylemedi herşey gayet güzel yolunda dedi sizinki ne kadarlik
Efnan3443 Cana_ İlaç kullanıyordum biti bi haftam var doktora gitmeye inşallah geçer ya erken doğuma yol açmaz dimi
Efnan3443 Cana_ İlaç kullanıyordum biti bi haftam var doktora gitmeye inşallah geçer ya erken doğuma yol açmaz dimi
Efnan3443 Deletedmom_112 Cnm e bebek uygulamaına gir indirim var Bebek şampuanları deterjanlarda baya indirim var bak istersen
Cana_ Efnan3443 yarım çay bardağı sirkeye aynı miktarda su koyuyorum her lavaboya girişinde onla temizlen faydasını hemen görürsün