Cana_ Herkeze selam🌸 hiç giremiyorum buraya ya hastaneden çıktık evdeyizde ağrılarım var bi yandan gribim bi yandan 2 çocuk derken alışmaya çalışıyoruz sizde nasıl gidiyor
Efnan3443 Cana_ Slm cnm inşallah ağrıların geçer 2 çocuk Zor oluyordur bende kızımla uğraşıyorum sarılık cıktı biraz uykudan zor uyandırıyorum zorla emmesi için yarın tekrar topuk kanı için sağlıkl ocağı gidicez
FatSon9993 Cana_ geçmiş olsun bende düzensiz sancılarla uğraşıyorum bakalım bizim oğlan ne zaman gelecek
Alyahnm Kızlar merhaba sezeryan için doktorum 39+0a tarih verdi yakınımdakiler hep 38+3 4 gibi sezeryan olmus korkuyorum daha önceden gelir diye o güne beklemekten korkuyorum sizlere ne zamana tarih verildi sezeryan için 🙏
Nslhngncn Alyahnm benimde doktorum 38+0 a gün verdi. Ben 39+0 olsun istemiştim kabul etmedi. Geçerli bir sebepte söylemedi biraz canım sıkıldı.
FatSon9993 Efnan3443 gittim canım düzensiz sancılarım var açılmam yok o yüzden evdeyim nişan geldi bekliyorum bakalım ne zaman gelecek
FatihCinar05-20-24 Maşallah grupta çoğu annemiz kavuştu miniklerine darısı bizlere inşallah martın sonu benim de heyacanla bekliyorum
Tusac FatSon9993 umarım kolaylıkla gelir ben de muhtemelen 40larda doğurucam 39 oldum malum. Direkt normal doğum diye mi konuştun hastane ile? Ben dayanamazsam epidural almak istedim bakalım nasıl olacak. Form doldurdum doğumda götürücem.
FatSon9993 Tusac evet canım direk normal doğum olacak herşey güzel ilerlerse bugün doktor kontrolü var bakalım sağlıkla gelsin
Tusac FatSon9993 nasıldı doktor kontrolü suni sancıyla başlatmayı hiç teklif ettiler mii? Ben de çarşamba gideceğim kontrole.
Deletedmom_112 Ugu324 yaa maşallah az kalmış 27 mart mı kaç haftalık oluyosun ne koydun çantaya benim çantam çok büyük oldu azaltsam mı bilemediö
FatihCinar05-20-24 Ugu324 paketli duruyor yıkamadan mı götürüyorsunuz tam kaç haftalıksınız benim de tahmini 10 gün kaldı
bebegimhayalim Ugu324 emzik ve biberon u kaynatıp koymanız tavsiye ederim yanlış anlamazsaniz eğer 🩷 bende son 9 gun ama normal doğum olduğu için beklemedeyiz bugün gittim kontrole
Ugu324 Deletedmom_112 3 tane takım koydum kendime ic camasir koydum terlik koydum hasta bezi koydum bebegede 3 tane yedek takım koydum yedek zıbın corap ben biraz fazla aldım cünkü hastane uzak fazla olması ıyıdır urastırmaz
Deletedmom_112 Ugu324 bende öyle düşünüyorum fazlaca koydum ayrı paketledim temiz kalırsa aynısı gibi geri gelsin diye eve kim git gel yapacak. Battaniye kaç tane koydun öyle kaba şeyler öok yer kapladı bende bide hasta bezini ful paket koydum ekstra yatarsam fakan diye