FatihCinar05-20-24 Ugu324 paketli duruyor yıkamadan mı götürüyorsunuz tam kaç haftalıksınız benim de tahmini 10 gün kaldı
FatihCinar05-20-24 Ugu324 benden iki gün öndesiniz daha bana gün vermedi cuma günü verir artık inşallah 😇
Tusac FatSon9993 nasıldı doktor kontrolü suni sancıyla başlatmayı hiç teklif ettiler mii? Ben de çarşamba gideceğim kontrole.
bebegimhayalim Ugu324 emzik ve biberon u kaynatıp koymanız tavsiye ederim yanlış anlamazsaniz eğer 🩷 bende son 9 gun ama normal doğum olduğu için beklemedeyiz bugün gittim kontrole
Deletedmom_112 bebegimhayalim merhaba süt kaşığıda kaynatılmalı mı biberon temizleyici ile temizleştim sadece kaynatılcaksa nasıl kaynatacağım ?
bebegimhayalim Deletedmom_112 tencereye koyup kaynattim ben herseyini 5 10 dk altını kısıp kısık ateşte kaynasın canım bende annemle yaptım herseyini bilmiyodum
Nurouz FatSon9993 aay hayrla en kısa zamanda en kolay şekilde doğumun olur inşallah lütfen bana da dua et hala gelmeye niyeti yok oğlumun ne açıklık ne ağrı 🥲
FatSon9993 Nurouz canım benim benim de herşey bir anda oldu seninde öyle olur inşAllah bir an önce istediğin şey kabul olur
Dodomom Tgce_28 benimde 26 mart . ⚘ sabah 9 de yazıyor kâğıtta unuttum sorayim hemşireden saat kaçta gitmem gerekiyor diye 🤣 heyecandan yani
FatSon9993 Efnan3443 evet canım yattım bekliyorum hastanede açılmaları sancıları çok acayip bir şekilde ne yersem içersem çıkarıyorum bakalım hayırlısı ile yarına doğum yapsam 🤲🏻🤲🏻