Efnan3443 FatSon9993 Anladım cnm ama doğumun iki gün içinde olur bence inşallah hayırlısı olur hakkında
Nurouz Kızlar 40 olmamıza üç gün kaldı 41 e kadar bekleyeceğiz diyor gelmezse beklemek istemiyorum dua edin lütfen 🥲 zon zamanlar son güç 🤷
Deletedmom_112 Gizemd-01 çok iyi maşallah haftada 1 e düşmüştür kontroller sancılar çıkmaya başlayınca doktor söyler yaklaştığını
Deletedmom_112 FatSon9993 hadi sağlıcakla kavuşun canım senin bebiş geliyor galiba Rabbim kolay bi doğum nasip etsin 🥰
Efnan3443 Deletedmom_112 İyi cnm uykucu Galiba hep yatıyor geceleride gözlerini açmış etrafına bakıyor sabaha kadar gözleri acık etrafa bakıyor bende uykusuz devam ☺️☺️sen nasılsın nasıl gidiyor agrın sızın varmı
Deletedmom_112 Efnan3443 Rabbim kolaylık versin canım kaç günlük oldu alışabildin mi ? Her yerim ağrıyor artık yattığım yrrden kalkamıyorum
Efnan3443 Deletedmom_112 Bugün 6 günlük olduk alıştım artık ama çok güzel bir duygu az kaldı sanada cnm Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🌹
FatSon9993 Efnan3443 gittim canım düzensiz sancılarım var açılmam yok o yüzden evdeyim nişan geldi bekliyorum bakalım ne zaman gelecek