Kızımı kucağıma aldıgım gün 11.03.2024
22.55
Evet kızlar size doğum hikayemi anlatayım ilk önce yine doğum yapsaydım yine normal doğum yapardım ama kendi sancımla suni sancı çok canımı yaktı benim Sabah saat sekizde hastaneye gitik partnolaji doktoru muane eti ve bana çocuk hala üç hafta geriden geliyor dedi sadece geriden geliyor ama suyu falan gayet iyi dedi kan ver nst ye gir bana tekrar gel dedi kan verdim beni tam nstye baglıcaklardı doktor geldi seni direk yatıracaz doğum salonunda nstye baglarız dedi tamam dedim gitim benim kendi doktorum acilciymiş eşimle gitik doğum salonunun yanında elimizde puset bebek çantası kıyafetleri falan hepsi hemşire bize güldü ☺️☺️bunlar ne böyle daha doğmadı sadece hemşireyle verilecek leri verin dedi verdik diğerlerini almaam dedi ve eşim alıp kapıda durdu bana önlüğü mü vediler üstünde hicbirsey kalmsın dedi herşeyi indirdim ve eşime verdim nstye bağladılar beni acıklık kontrolü yaptılar sadece bı santim acıklık var dedi ve suni sancı verdi bı saat hiç hissetmedim bı saatem sonra ağrılarım başladı ama öyle böyle değil bu acı her acı vurdugunda ben istemiyorum çocuğu kalsın içerde diyordum 🤭 hemşireler hepsi bana gülüyordu ama çok yalvardım bişey yapın diye çığlıklar atım saat yedi buçukta uyuya kalmışım uyandım tam ituracam içimde balon patlar gibi bişey patladı ayağa kalktım birden s8cak şu dökülmeye başladı tabi ben şu gelince bebekte geldi sandım ve koşun koşun bebeğim düştü diye bağırdım 🤭 hemşire geldi merak etme sadece suyun geldi dedi gel acıklıgına bakalım dedi o hemsireden nefret etim her ac8klık kontrolü yaptığı zaman heryer inliyordu saat sekizde 3 santim acılman var daha dedi öyle diyince ben iyice korktum ben yapamam cagırım doktoru sezeryan yapsın dedim doktor geldi ne oldu dedi ben yapamam sezeryana alın beni dedim güldü senin isteğini yapamam ben dedi az kalmış biraz daha dayan dedi artık korkmaya başladım öyle sancı vuruyorki canım yanıyordu sancı hafifledigi zaman uyuyorum sancım geliyor bağırıyorum cıglık atıyorum ki kimse bakmıyor bile en son gelin cişimi yaptım dedim dedi yap devam et geldi baktı aferin sana hadi başlayalım dedi acılman sekiz santim olmuş doktor geldi aferin sana benim dediklerimi yaparsan on dk bile sürmez dedi tmm dedim ama acıtmayın lütfen dedim benim elime iki ip verdiler her sancın geldiğinde sadece ıkın bagırma bende öyle yaptım sancım geldimi ıkınıyordum sancım gitimi dinleniyorum en son da birkere de tüm gücümle ıkındım ve içimden bişey çıktıgını hisetim öyle bir hafifledimki o hafifliği anlatamam doktor bebeğimi gösterdi niye ağlamıyor dedim oda yoruldu merak etme iyi dedi hemşireler kızımın kıyafetlerini giydiriyorlardı o arada bana dikiş atılıyordu kaç dikiş açtığını söylemediler kızımı aldılar odaya banada biraz uzan senide gorturcez dedi yarımsaat dinlendim sonra benide odama götürdüler hemen eşime bana yicek birşeyler getir dedim bana yicek birşeyler aldı yedim sonra kızımı kucağıma aldım kokladım mis gibi kokuyordu Allah bize bu güzel yavruları verdiği için binlerce kez şükürler olsun kızlar benim hikayemde böyle inşallah sizin pozitif doğumunuz olur Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲🌹 şimdi kızım4 günlük oldu bu açılar çok tatlı acı