Eslem2112 Git canım emin ol seni hissediyor nasıl bilmiyorum ama hissediyorlar varlığını anladığı anda heyecanlanıyor hele sesini duyunca ona en büyük destek sensin sakın kimseyi dinleme git onun için en kıymetli şu an sensin ve aranızdaki o kutsal bağ ona gideceğin için emin ol o merdivenler öyle güzel çıkılıyor ki ben uyuşukluğum geçsin hemen yanına gideceğim dedim senin hesap izin vermediler eşim hemşire ablam vs dedim kimse kusura bakmasın ayaklarım tuttuğu an ben gideceğim küçük kızım durmadığı için eşimi eve gönderdim hemşire gelip beni yürüttü odanın içinde biraz bekle koridorda gezmeye başla dedi tamam dedim o anda telefon geldi yoğun bakım eşimi çağırdı dedim eşim yok ben gelsem olur mu gelebilirsen gel dedi dr gelmem mi az sonra ordayım dedim hemşire eltim ablam saçmalama nasıl gideceksin dedi ölüm dışında beni kimse durduramaz oğlumu göreceğim dedim aşağı nasıl indim nasıl gittim hiç bilmiyorum ama oğluma çok iyi geldi bana da öyle o yüzden kuzum kimseyi dinleme yürümek senin için çok iyi bir şey zaten sadece araba tümseklerden geçerken canın biraz acıyor onun dışında merdivenin canını acıtacağını sanmıyorum ama maske tak mutlaka sonuçta hastaneye gideceksin senin enfeksiyon kapmaman lazım kendini koru