Busraaslan0 Yok tekrar iğne yapmıyorlardır sonuçta bir kere batırıyor sadece dozu arttırırlar diye düşünüyorum ben hemen hissettim ilacın akışını zaten sen uyuşmaya başlayınca seni yatırıyorlar önce ameliyat olacak sedyeye oturtuyorlar dr gayet kibar ve samimi şekilde sana direktifler veriyor ne derse yap ilacı verdikten sonra bacakların uyuşmaya başlıyor ki yatarken bile dr ve hemşireler bacaklarını sedyeye koyuyor ordan belli uyuştuğun sakın panik yapma ben ne olduğunu bile anlamadım sadece hazır değilim bana sakinleştirici yapın dedim hiç gerek yok sen gayet sakinsin dedi dr biz neler gördük sen ideal hastasın dedi saniyeler içinde doğum başladı anestezi dru başında duruyor bana aşama aşama anlattı her şeyi ameliyat bitince seni odana götürüyorlar başta belden aşağısı sana ait değilmiş gibi geliyor aslında ayaklarını hissediyorsun ama hareket ettiremiyorsun bir kaç saat sonra önce yukardan uyuşukluk geçmeye başlıyor en son ayaklarının uyuşukluğu geçiyor hemşire geliyor sondayı çıkarıyor odada bir kaç tur attırıyor sonra sık sık koridora çık yürü diyor hastanede hiç ağrın olmuyor çünkü belli aralıklarla ağrı kesici iğne yapılıyor bebeğinle rahat rahat ilgilenebilirsin canım bak gör boşu boşuna bu kadar stres yapmışım diyeceksin