Doğumum güzel geçti genel olarak 🤩 spinal oldum ama yapabilen normal yapsın gerçekten ben kendim istedim normal ilerlerken sezeryan diye tutturdum pişmanım 6 saati buldu uyuşukluk geçmesi ağrı sızı oluyor ve bebekle çok ilgilenemedim ilk anlar ağrıdan o konuda üzüldüm bebişim çok sağlıklı çok şükür herşeyden önce o önemli zaten bizler için
Gerekli şeyleri yazayım ben size işinize yarar belki Sezeryan düşünenler için
Depend mutlaka alın kanama oluyor çok gerekli
Emzirme sütyeni / atleti en gereksiz parça inanın hemşire bile dedi nerden çıkardılar bunları bebek emmeye çalışırken o aparatlar rahatsız edici komple açık memeyi emzirmek daha iyi
Pijamalarınız mutlaka önden düğmeli olsunyine emzirme için çok gerekli sürekli emzirmeniz isteniyor sizden
Bebeğiniz kanlı bir şekilde alıp götürülüyor ilk verdiğiniz kıyafetler çok özenmeyin hepsi kan vs oluyor daha basit bir takım verebilirsiniz
Ben iç zıbın bir alt üst takım şapka eldiven bir müslin bir kundak bir bez verdim bu şekilde
Daha sonrası değiştirdik üzerini 3 takım kullandım öyle 5-10 takım götürmeye gerek yok
Prima 1 no bez ve sleepy 1 no bez koymuştum prima boyut büyük baya sleepy daha küçük o kullanılmış bilginiz olsun
Aklıma gelenler bu şekilde dünyanın en güzel duygusuna hazır olun ama 😍😍😍
He bide uykusuz gecelere uykusuz bilmem kaçıncı günüm ama herşeye değer ♥️