Deletedmom_112 Efnan3443 yani orta boy bi valiz oldu bende hemen hemen o şekilde koydum :/ depend ve lohusa pedini tüm paket koydum bide bebek bezi 20 tane koydum çantanın yarısı doldu çok mu koymuşum ?
Asure123 Deletedmom_112 yok ya çok normal benim de öyle oldu ve fazladan kesinlikle hiçbir şey koymadım
Deletedmom_112 Efnan3443 evet hepimizinkini bebeğin eşyaları benim eşyalarım eşimin eşyaları orta boy valiz doldu anlamsdımki o zaman bezler yer kaplıyor aslında
Efnan3443 Deletedmom_112 O zaman normal cnm hepinizin eşyaları bı yerdeyse mecbur çünkü olması gerkenler yani
Cana_ Deletedmom_112 nasıl duş alacaksın o halinle ayakta bile zor dururken bn lavaboya kadar gidip geldiğime dua ediyorum
Deletedmom_112 Cana_ ayy bilmiyorumki burda okudum havlu koyun yazmışlar duşa giren olmuş bende şaşırdım
Cana_ Efnan3443 su geçirmez bant oluyor zaten orda canm 3. Gün falan derler sanırım zaten 2 gün hastanede kalınıyor
FatSon9993 Lebis35 Haydi gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere inşAllah 🤲🏻🤲🏻
Efnan3443 Lebis35 Gözün aydın cnm 😍 Allah analı babalı saglıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🌹 doğumun nasıldı nasıl geçti