FatSon9993 Efnan3443 bizim son 1 hafta ama işte bekliyoruz ne zaman gelecek heyecanla stresle bekliyorum ağrılarım var ama bekleyeceğiz hemen geçer canım bak az kaldı 🤭🥰
Efnan3443 FatSon9993 Aynen geçiyor valla az daha sabır agrılarda geçer bebek kucagınmızda olunca hatırlamaya iz bile hayırlısıyla doğsunlar
Efnan3443 Deletedmom_112 Evet yarın son işte ama geçmek bilmiyor zaman sanki ya bı gün bı hafta gibi valla hayırlısıyla kucagıma alsam Allah bizlere kolyalık güç kuvet versin inşallah 🤲
Nurouz Efnan3443 hayırla sağlıkla kucağına al inşallah son günler beklemek çok zor hele ki günü belliyken geçmek bilmeyen zaman 🙈
Demetrana Efnan3443 İyi olmaya çalışıyorum canım haber alamadığımda biraz endişeleniyorum haftasonu bilgi vermiyorlarmış
Demetrana Deletedmom_112 Yok canım çıkmadı haftasonu bilgi de vermiyorlarmış önümüzdeki hafta için ümitliyim ama sarılığı nasıl oldu bilmiyorum en son 16’ydı.
Nurouz Efnan3443 ya maşallah 💓ben küçük cantaya sigdiramadim valizle gidiyorum ne güzel sığdırmissiniz 😂
Efnan3443 Nurouz Sığdırmaya calıstım benimkiler de var tabi onlarıda ayrı çantaya koydum bebeğimin cantasıda büyük zaten baya şey aldı
Deletedmom_112 Demetrana en kısa zamanda çıkar inşallah senin emzirmene izin veriyorlar mı süt mü sağıp bırakıyorsun ?
Efnan3443 Demetrana Aynen hafta sonu bilgi vermezler benim ablamında çocuğu kuvezde kalmıştı haftasonu bilgi vermiyorlardı sen üzülme çok iyi olacak inşallah bebeğin dualrım seninle hep 😍😍