FatSon9993 Efnan3443 uyumaya çalışacağım bende burda 00.00 olmadı daha 15 gün var 2 saat sonra 38 haftalık oluyoruz
Efnan3443 FatSon9993 Maşallah cnm 🧿 sanada az kalmış hayırlısıya doguralım inşallah evet sizin orda saatler geç oluyor
Derara Efnan3443 Şeker sebebi ile gelişimi dört hafta ileri suyum fazla. Dolayısı ile doktor riske atmadan almak istiyor.
Deletedmom_112 Efnan3443 maşallah size canım bizde senden 3 gün geriden geliyoruz yatmadık çanta hazırlıyorum çok mıymıyım ya doğurana kadar kapayamayacm ben bu çantayı 😂
Efnan3443 Deletedmom_112 Allah seni ne etmesin bu çanta ne oldu böyle bitmedi kaç yılık kıyafet koyuyon kız 🤭🤭
Deletedmom_112 Kızlar hemşireye verilecek takımlarınız nasıl ? Alt üst takım mı tulum mu zıbın alt mı ? Fark eder mi nası olcağı ?
Efnan3443 Deletedmom_112 Ben beşli hastane çıkışı vericem altınada kolu zıbın ilk doğduğunda üşümesin bebeğim ☺️ ince bataniye o kadar bunları hemşireye verilecek yeterli diye düşünüyorum
Deletedmom_112 Efnan3443 bişey soracağım canım benim koyacağım takımda patikli alt var, çıtçıtlı bodysi var bide iç zıbını var bunların üstüne başka bişey daha giyiliyor mu .
Nurouz Deletedmom_112 sapka eldiven çorap ve battaniyesi oluyor genelde giyilecek kıyafetin yanına da bir tane bez konuluyor
Efnan3443 Deletedmom_112 Yok cnm giyilmiyor patikli alt cıctılı badi zıbın şapka eldiven bunlar zaten bide bataniye verecen o kadar
Deletedmom_112 Nurouz 10 lu hastane çıkılında 2 takım oluyorya 2 sinide mi vereceksiniz ? Ben birini çıkarıp geri kalanları koymuştum