Nurouz Deletedmom_112 sapka eldiven çorap ve battaniyesi oluyor genelde giyilecek kıyafetin yanına da bir tane bez konuluyor
Derara Efnan3443 Şeker sebebi ile gelişimi dört hafta ileri suyum fazla. Dolayısı ile doktor riske atmadan almak istiyor.
Deletedmom_112 Nurouz 10 lu hastane çıkılında 2 takım oluyorya 2 sinide mi vereceksiniz ? Ben birini çıkarıp geri kalanları koymuştum
Nurouz Deletedmom_112 iki takımlı değil benim ki iç gömleği zıbıni bluzu pantolonu eldiveni şapkası önlüğü battaniyesi ağız mendili ve havlusu var bir tane de onuda beline sarmak yada sırt havlusu yapmak için dikdörtgen boyutunda bir şey boyleli bı önlü takımdı benim
Efnan3443 Deletedmom_112 Yok cnm giyilmiyor patikli alt cıctılı badi zıbın şapka eldiven bunlar zaten bide bataniye verecen o kadar
Deletedmom_112 Nurouz aa demekki içerikleri değişiyor benimkinde de bi eşofman takımı gibi var bi çıtçıtlı bodyli takımı var. Geri kalanı önlük şapka ağız mendili battaniye iç zıbın şeklinde
FatSon9993 Artık ara ara sancılarım oluyor kızlar ya yatamıyorum her yerim ağrıyor şu son günlerde biran önce bitse yavrumu alsam kollarıma heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum Siz nasılsınız
Efnan3443 FatSon9993 Kız ben yataktan kalkamıyorum ağrıdan kaktıgım gibi ağrılar sancılar bugün varya baygın gibiyim gece yatarken kendimi ne sağa ne sola çevirebiliyorum Allah bizlere güç kuvet versin bende artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum valla
FatSon9993 Efnan3443 evet sağ sola çeviremedikçe kolum bacağım ağrıyor az kaldı hayırlısı ile atlatacağız bu süreci sonra miniklerimiz kucaklarımızda olacak 🤲🏻🥰
Efnan3443 Deletedmom_112 a İyim cnm yeni doktordan cıktım pazartesi günü 11.03.2024 doğumum olacak Allah nasip ederse az kaldı
FatSon9993 Deletedmom_112 günaydın canım uykusuz günlere merhaba iyiz şükür sen nasılsın benim kontrol yarın 16.45 te nts büyük ihtimalle de çatı muayenesi yapılacak çok heyecanlıyım artık uyuyamıyorum bugün gece her yerim ağrıdı hiç uyumadım desem yeridir 😕
Deletedmom_112 Efnan3443 yaa gününüz belli mi oldu hadi sağlıcakla kavuşun canım 🩷 tekrar baktılar mı ultrason ile bebiş iyi mi en son ne dediler artık sana