Mervs FatSon9993 inşallah sağ salim sizlerde atlatın 36+4 ama bebekte gerileme oldu son haftalar gelişimi durdu
FatSon9993 Mervs olsun o şimdi daha çok gelişir rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım sevindim senin adına ☺️🤲🏻
Deletedmom_112 FatSon9993 ayy sayılı gün çok heyecanlı hadi sağlıcakla kavuşun inşallah. Sen daha hiç görmedin di mi bebişi kilosu boyu hepsini doğunca öğreneceksin
FatSon9993 Deletedmom_112 yok canım hiç bilmiyorum kendi not alıyor bakalım kaç kilo kaç cm olacak sona yaklaştım bakalım doğumda nasıl birseyle karşılaşacağım 36+2 de gittim kontrole ama sadece dönmüşmü diye kontrol etti sonra hersey güzel dedi okadar birdaha görmek yok doğumu bekliyorum heyecanla nasıl bir bebe çıkacak acaba 😂😂
Efnan3443 Mervs Sağlıkla büyüt inşallah bizdede gerileme var pazartesi beli oluyor ne zaman doğum olacağı
Gizemd-01 Efnan3443 annem minder ile örtü almış. Örtü oldu sorun yok ama minder uymadı/ pusetin kilit sistemi minderin içinden geçmesi lazım ama minderde geçecek yer yok ..
Lebis35 Efnan3443 ben çok araştırdım bi sürü ekledim favoriye falan sonra aman dedim çok gerekli değil diye düşündüm bir an kendimce almaktan vazgeçtim :)
Efnan3443 Lebis35 Aslında bende öyle yaptım vazgeçmiştim ama hastaneden cıkınca arada hastaneye onunla giderken falan kullanırım diye almaya karar verdim ☺️☺️
Lebis35 Benim Şafak 4 kaldı 🤩 çok heyecanlıyım geceleri uyuyamıyordum şimdi hiç uyuyamıyorum heycandan çok korku var kan verirken iğne olurken ağlayan canı yanan ben nasıl dayancam sezeryana bilmiyorum 🥺
Efnan3443 Lebis35 Hayırlısı olsun inşallah kaç haftalıktın sen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲
Efnan3443 Yatınız mı kızlar an itibariyle 36+0 haftalık olduk kavun 🍈 büyüklüğünde artık kızım sizler kaç oldunuz az kaldı bize bı hafta mız var gibi gözüküyor
FatSon9993 Efnan3443 uyumaya çalışacağım bende burda 00.00 olmadı daha 15 gün var 2 saat sonra 38 haftalık oluyoruz