Deletedmom_112 FatSon9993 selam canım iyi deiyelim iyi olalım yattığım yerden kalkamıyorum kalkınca ağrım oluyor. Sen nasılsın ?
Efnan3443 Kızlar puset örtüsü aldınızmı siz ben almadım daha bide puset içi için minder falan almak gerekiyormu etrafındakiler saglıklı değil falan diyor siz ne diyorsunuz almam gerekirmi
Deletedmom_112 Efnan3443 ikiside sağlıklı değil ama puset örtüsü alacağım rüzgardan ilk çıkışta korusun diye ama puset minderi omuriliğini bozduğunu için kullanmayacağım pusetin içindeki yeterli zaten
Gizemd-01 Efnan3443 annem minder ile örtü almış. Örtü oldu sorun yok ama minder uymadı/ pusetin kilit sistemi minderin içinden geçmesi lazım ama minderde geçecek yer yok ..
Lebis35 Efnan3443 ben çok araştırdım bi sürü ekledim favoriye falan sonra aman dedim çok gerekli değil diye düşündüm bir an kendimce almaktan vazgeçtim :)
Efnan3443 Cana_ Evet cnm ne olacağı belli değil öyle oluncada çok stres oluyorum acaba ne nasıl olacak hep bu düşüncelerdeyim
FatSon9993 Deletedmom_112 benimde bel ağrım var arada mide bulantısı oluyor nefes alamıyorum artık şu 2 haftayı da hemen geçse de bizim küçük adam gelse artık
Deletedmom_112 Kızlar bugün eşyaları çantaya koyacağım artık ama kafam durdu hiç halim yok ne koymam lazım kaç tane koymam lazım üşenmeyen biri yazabilir mi rica etsem ?
Deletedmom_112 FatSon9993 benim bulantı kusmalarım başladı sende de oluyor mu sanki ilk haftalardayım
FatSon9993 Deletedmom_112 her zaman değil ama evet bendede var bizimkiler diyor sancı olur dikkat et olsa yapacağım birsey yok dayanacağım gelecek bebek sağlıkla doğum yapsak bari günler bitti sayılır
Deletedmom_112 FatSon9993 ayy sayılı gün çok heyecanlı hadi sağlıcakla kavuşun inşallah. Sen daha hiç görmedin di mi bebişi kilosu boyu hepsini doğunca öğreneceksin
Mervs FatSon9993 inşallah sağ salim sizlerde atlatın 36+4 ama bebekte gerileme oldu son haftalar gelişimi durdu