FatSon9993 Elanurx___ kimseye kulak asma bence sen bebeğine kende bakmaya çalış yoksa herkes birsey der kafan ağrır canım herseye boş ver
Deletedmom_112 Efnan3443 ay bende tam sana yazacktım bunu gördüm hadi gözün aydın canım iyisin demi ?
Efnan3443 Deletedmom_112 İyim cnm çok şükür çok sağol 🌹 hep sordunuz durumumu yanlız olmadığımı hisetim 🫂
Deletedmom_112 Efnan3443 tabiki yalnız değilsin 🩷🩷 iyi olmana çok sevindim bebişte iyi mi di mi ? Evde güzelce yat dinlen artık kendini yormak yok psikolojik olarakta yoruldun zaten
Efnan3443 Deletedmom_112 Evet psikolojik olarak çok yoruldum gerçekten her gün hastanede olup bı şeyler duymak yordu beni eve geldim banyomu yaptım yemeğimi yedim rahatladım biraz pazartesi yine gidicem o zamana kadar güzelce kendime gelmek istiyorum ❤️ iyiki varsınız 🌹 cnm
Deletedmom_112 Efnan3443 sende iyiki varsın ❤️ her şey güzel olacak ben inanıyorum sen moralini yüksek tutki bebişte etkilenmesin
Efnan3443 Deletedmom_112 İnşallah cnm bende herşey iyi olacağına inanıyorum inşallah hepimiz bebeklerimizle güzel huzurlu günlerimiz olur 🤲 sağlıkla gelsinler miniklerimiz
Efnan3443 Cana_ Allah daha iyi etsin cnm Allah kimseyi hastanelere düşürmesin inşallah ikinizede çok geçmiş olsun Küçük prensesi yerime öp 😘🌹
Efnan3443 Cana_ Bı gün hastaneye yatırdılar bebek hareketleri azaldı diye en son partnolaji doktoru kilosu 2160 olmuş dedi suyu falan gayet iyi iyi gidiyor dedi bakalım pazartesi günü tekrar ondaydım bu sefer gün verecek galiba