Efnan3443 Deletedmom_112 Yaa bilmiyorum bende şaşırıyorum bu haftaya göre iyi geldi neden şimdi sorun cıktı analamdım
Deletedmom_112 Efnan3443 yani anlayamadım bugüne kadar zaten aynk şekilde beslenmiyor muydun beslenme kaynaklı biley olsa başından olmaz mıydı zaten :/ en son kaçıncı haftanda gitmiştin sen ? Bana yanlış bakıldı gibi geliyor ya
Efnan3443 serifeaslan01 Sanada geçmiş olsun cnm grip mi nanae limon falan iç ıhlamur çayı sıcak çorba falan inşallah geçer cnm
Efnan3443 Deletedmom_112 En son bir ay önce gitmiştim cnm daha öncede dikat ediyordum ama daha dikat etmem gerek artık
mihre26 Cana_ kızlar merhaba ben de mart annesi olacağım inşallah, 34+4 üz geçen hafta nişanım geldi aranızda bu durumu yaşayan var mı
Deletedmom_112 Efnan3443 anladım canım ben inanıyorum her şey normal çıkacak içini ferah tut. Dualarım seninle 🩷
Efnan3443 Deletedmom_112 İyim cnm sağol dün morelim çok bozuktu ama ben bebeğime güveniyorum sağlıklı ve zamanında geleceğine
Deletedmom_112 Efnan3443 bende güveniyorum prensese 🩷 hiç moralini bozma her şey çok güzel devam edecek inanıyorum ben
Deletedmom_112 Efnan3443 yok canım sadece uyku setleri battaniyeler falan bitti en tembel ben çıktım 😅 beşiği kuracağım kafama takılıp duruyor aradan çıksın
Cana_ Slm kızlar🌸 gittim hastaneye 33+1 im bizimki yine 34+5 çıktı boyu 46cm kilosuda 2.525gr herhangi bir sorun yok dedi sadce önde gidiyor @Efnan3443 @Deletedmom_112 @Demetrana
Deletedmom_112 Cana_ oy maşallah seninki artık önden gidicek hep annesi yapacak bişey yok sağlıklı olsunda zaten normal olmayacak tosun senin bebek 🧿😅🥰
Demetrana Cana_ Slm kuzum çok sevindim maşallah subhanallah RABBİM nazarlardan korusun ikinizi de inşallah 38’i doldurursan tam gününde doğmuş gibi olacak 🤲😍😘💙