Deletedmom_112 Efnan3443 yok canım sadece uyku setleri battaniyeler falan bitti en tembel ben çıktım 😅 beşiği kuracağım kafama takılıp duruyor aradan çıksın
Deletedmom_112 Cana_ oy maşallah seninki artık önden gidicek hep annesi yapacak bişey yok sağlıklı olsunda zaten normal olmayacak tosun senin bebek 🧿😅🥰
Cana_ Deletedmom_112 aynen canm bundan sonra düzelmez artık önden önden gider biraz tosun olur yapcak bişey yok🤣
Deletedmom_112 Efnan3443 onda şeker olmadığı için sorun olmaz zaten normal doğum olmayacak ama bende şeker olduğu için doktor önden gitmesini istemiyor mesela
Efnan3443 Deletedmom_112 Ben yaptım mı bı kerede yaparım bitirdim şükür şimdi bebeğimin düzelmesi için dinlenip kendime bajarım artık
Pamuk7 Demetrana Banada dediler bebegin cok iri büyük normal dogum yapamazsin diye.. ama sekerim yok benim suyumda normalmis, dedim artik nasip kismet nasil gelirse gelsin saglikli olsun yeter 🙏🏻♥️
Demetrana Cana_ Slm kuzum çok sevindim maşallah subhanallah RABBİM nazarlardan korusun ikinizi de inşallah 38’i doldurursan tam gününde doğmuş gibi olacak 🤲😍😘💙
Cana_ Demetrana sanırım bn 36 haftalıkken bebiş 38 olcak 38 de sezeryan olucam bebekte 40 haftalık olur heralde 🤣