tugcehaniim Cana_ evet az kaldı birde her kontrolde önde gidiyoruz çantamı falan hazırlayacağım artık☺️
Cana_ tugcehaniim evet kuzum bizde 2 hafta kadar öndeyiz şuan bnde 30+1 im 37de isticem doğumu bakalım ne diyecek doktorum
Demetrana Cana_ Kuzum ben 18 Mart olmasını çok istiyorum 38+1 oluyor hem Çanakkale zaferi hem Ramazan ayı hem de balık Burcu olsun istiyorum kaynım Koç Burcu hiç sevmiyorum onu ALLAH esirgesin benzeyecek diye ödüm kopuyor
Deletedmom_112 Demetrana yaa kızlar bana doktor 38 çok erken olur 40 41 i bekleyelim dedi suyu ve kilosu ileri geçerse erken alırım diyor yoksa gününde alırım diyor benimki ay sonunu bulacak
Demetrana Cana_ 37’de gelişimini tamamlamış oluyor zaten canım maşallah subhanallah senin ki zaten önde gidiyor o yüzden hiç korkma
Demetrana Deletedmom_112 Senin doğum şeklin belli değil dimi canım sezaryende o kadar bekletmiyorlar diye biliyorum bebeğin iyi sağlıklı olsun da kendi karar verecek gibi doğum tarihine 😍
Deletedmom_112 Demetrana yok dedim sezeryan istiyorum diye 40 41 i bekleriz bebeği erken almaya gerek yok diyor ciğerleri falan iyi gelişsin diyor erken alınınca küveze geçme ihtimali artar dedi
Demetrana Deletedmom_112 ALLAH korusun benim büyük kızım 36+4 günlüktü doğduğunda küvöze girmedi çok şükür o bebeğin gelişimi ile alakalı ama anne karnında da ne kadar kalırsa sarılık olma ihtimali o kadar azalıyormuş
Snem33 Kızlar sulu akıntılarınız oluyor mu sizinde benim artık iç çamaşırım ıslanacak kadar oluyor ve akıntıda var cuma günü komtrolum var
Efnan3443 Snem33 Benimde öyle oluyor cnm ben doktora gittim vajinal enfeksiyon cıktı bu hafta tekrar gitim bu sefer mantar cıktı günde iki üç tane çamaşır değiştiriyorum valla