Cana_ Kızlarrrr ben 30+1 oldum ya 55 günüm kaldı ama doktor sancıya göre falan belki çok bekletmeyiz 4. Doğum olacak sonuçta erken alabiliriz demişti ne kaldı ya
FatSon9993 Cana_ bende 33+2 oldum 47 kaldı artık yatakta yatarken zorlanıyorum lavaboya kalkarken sekerek yürüyorum resmen ama acayip heyecanlıyım
Efnan3443 Cana_ Benimde 31+0 haftalık oldu çok az kaldı ciden seninki daha erken olabilir Evet inşallah hayırlıdı olsun
Cana_ Efnan3443 bn doktorla konuşucam 19unda alabilirmi die 37+ da 1 günle koç burcu olacak yoksa oğlum zaten 2 hafta önden gidiyor 19unda olursa balık olacak
Demetrana Cana_ Aynı fikirdeyiz canım 🤲😍💙 senin özel ya dr kabul eder inşallah benim ki de kabul eder
Cana_ Demetrana sorucam bi canm bnde önümüzdeki salı randevum var zaten 4. Gebelik erken alabiliriz demişti birde 2 hafta öndende gidiyor sorcam bakalım inşallah seninkinide kabul eder sen nasıl istiyorsun peki
Demetrana Cana_ Kuzum ben 18 Mart olmasını çok istiyorum 38+1 oluyor hem Çanakkale zaferi hem Ramazan ayı hem de balık Burcu olsun istiyorum kaynım Koç Burcu hiç sevmiyorum onu ALLAH esirgesin benzeyecek diye ödüm kopuyor
tugcehaniim Cana_ evet az kaldı birde her kontrolde önde gidiyoruz çantamı falan hazırlayacağım artık☺️
Efnan3443 Cana_ Aynen ya o kalp atışı falanda duymadı oda artık sabırsızlaştı sen hep görüyon doğduğunda hep bende olacak diyor gerçekten devletin bu yani kötü