Deletedmom_112 bitanemiz24 bebiş büyüdüğü içindir benimde geriliyor çatlak kremlerinden kullan biraz rahatlatıyor
Demetrana Deletedmom_112 ALLAH korusun benim büyük kızım 36+4 günlüktü doğduğunda küvöze girmedi çok şükür o bebeğin gelişimi ile alakalı ama anne karnında da ne kadar kalırsa sarılık olma ihtimali o kadar azalıyormuş
Deletedmom_112 Demetrana Allah korusun hepsinide inşallah ne zaman derse artık bakalım bende 38 istiyordum yoksa
Deletedmom_112 bitanemiz24 bende her şeyden çok korkuyorum valla en ufak bişeyde seninde ilk gebelik o zaman 😂
bitanemiz24 Deletedmom_112 ahhh canım anlatsam roman olur bebek sahibi olmamız çok zordu yıllarca denedik yırandık evimizden uzaklarda bi çare aradık şükür ki 16 yıldan sonra Rabbim nasip etti onun heycanı korkusu bir arada yaşıyorum
Deletedmom_112 bitanemiz24 yaa sağlıcakla kavuşun inşallah Rabbim onun mutluluğu ile geçirdiğin zor günleri unuttursun ❤️
Efnan3443 Snem33 Benimde öyle oluyor cnm ben doktora gittim vajinal enfeksiyon cıktı bu hafta tekrar gitim bu sefer mantar cıktı günde iki üç tane çamaşır değiştiriyorum valla
Snem33 Efnan3443 bende öyleyim bende enfeksiyon çıkmamıştı önce bol bakteri çıktı sadece kaşıntı koku vs var mı sende bende hiçbiri yok
Efnan3443 Ugu324 İyi bence kilosu cnm üzülme bu haftalar çok kilo alıyorlarmış üzme kendini kilo aldıran şeyler yemeye çalışı benimde 26+6 1503 Gr dı aramızda pek bı fark yok
Cana_ Ugu324 uygulamada kaç gösteriyor birde doktor bişey dedimi geriden geliyor yada başka bişey bnm şuan 30+2 ama ultrasona göre 32 haftada bebek 29+1 de gittiğimde 31+6 ile uyumluydu 1667gr demişti
Deletedmom_112 Ugu324 gayet normal kilosu kim dedi size az diye hemen hemen hepimiz o haftalarda ortalama 1500 kiloyduk sizinde öyle zayıf değilki