Efnan3443 Deletedmom_112 Yok cnm benim SGK yok o yüzden hepsini ben ödüyorum o günde 345 liraya ilaç aldım 290 aldım çok pahalı zaten eşim para yetiştiremiyor şuan sadece fitil kulanacam olmadı alırım artık
Deletedmom_112 Efnan3443 maalesef öyle ilaçlar çok pahalı. Sgk sı olan bi kadından annen ablan komşun falan rica edip onlara yazdırtsan keşke ya da forumda elinde fazla olan var mıdır acaba
Efnan3443 Deletedmom_112 Annem yok ablam yok kimsem yok cnm forumda bilmiyorum ya utanıyorum birilerinden istemeye yarın bakacam buradaki komşularımda varsa aldırtırım
Deletedmom_112 Efnan3443 çoğu şeyi aldım canım ufak tefek kaldı artık o ufak tefekler biöe gözümde büyüyor. Sen başlayabildin mi ?
Cana_ Efnan3443 senin hala sigortan yok mu nikah günü alcaz demiştin en son baya oldu sormayıda unuttum
Efnan3443 Cana_ 3 ocakta nikah yaptık cnm ama eşimin de şimdi sigortası yok yapmadılar bir aya yapıxaz dediler ama bilmiyorum
Cana_ Efnan3443 hay allah yaa sigortasızda herşey çok pahalı ya gss yaptırabilirsiniz aslında aylık ödemesi 400kusur gibi birşeydi
Efnan3443 Deletedmom_112 Yok ya nerde daha değil eşimi bekliyorum parayı topladın şuan kirayı ödedi i yuzden bı hafta daha beklemem lazım galiba
Deletedmom_112 Efnan3443 olsun bişey olmaz canım mağazaya girince iki günde her şey alınıyor zaten hiç canını sıkma hepsi hallolur
Efnan3443 Deletedmom_112 Aynen cnm iki günde bitirmeyi düşünüyorum her gün her gün gitmicem valla az Alaçam zaten büyüdükçe alırım düşüncesindeyim herkes öyle diyor üç aylık için al diyorlar sonra kilo falan alıyor o zaman daha iyilerini alırsın